Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-12-2017
<p>Κριός – Ο Μάγος

Μπορείτε με όπλο την πνευματική σας ενάργεια και την γοητεία να κατακτήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Είναι μια πολύ όμορφη κάρτα ο Μάγος για να σας υποδείξει ότι το παιχνίδι του έρωτα ξεκινάει από το μυαλό.

Ταύρος – Ο Πύργος

Θα πρέπει να προσέξτε πολύ σήμερα, αλλά και όλη αυτήν την περίοδο. Κάτι πολύ σκοτεινό κυνηγάει την ευτυχία σας. μεγάλη προσοχή αν έχετε κοινά περιουσιακά στοιχεία με το ταίρι σας.  

Δίδυμοι – Η Εγκράτεια

Είστε πολύ σίγουροι για τα αισθήματά σας, έχετε πει όχι σε πειρασμούς, ξέρετε τι θέλετε στον έρωτα. Η ημέρα είναι ιδανική για να αυξήσετε τους δεσμούς με το ταίρι σας ή να κάνετε μια νέα σχέση με καλές προοπτικές.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Είστε κάπως κρυπτικοί σε συναισθηματικά θέματα, κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις προθέσεις σας. Όμως αυτό μπορεί να σας στερήσει χαρές, προτιμείστε την ειλικρίνεια.

Λέων – Επτά των Σπαθιών

Ίσως κάποιος άνθρωπος που δεν το περιμένετε, να επιβουλεύεται τις σχέσεις σας, να θέλει να σας κλέψει την χαρά σας. Ελέγξτε το περιβάλλον σας για ανθρώπους που έχουν κρυφό φθόνο και βαριά ζήλια και την βγάζουν στην σχέση σας.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Αν και είναι δύσκολη κάρτα, εσάς δεν σας τρομάζει, μιας και είναι η κάρτα της Παρθένου. Μπορεί να σας απασχολούν θέματα από το παρελθόν. Δεν είναι κακό, απλά μην δώσετε όλο σας τον χρόνο σε μελαγχολικές ανασκοπήσεις.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Είστε σε μια πολύ δυνατή, γόνιμη και δοτική ημέρα. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την γοητεία σας, την χάρη σας και όλα όσα κάνετε για αυτούς. Τέλεια ημέρα για τον έρωτα.

Σκορπιός – Ο Διάβολος

Θέλετε τα πάντα, προσπαθείτε να χορτάσετε την ψυχή σας και το σώμα σας με ηδονή. Αυτό για να πούμε την αλήθεια είναι τέλειο, αρκεί να μην σας κάνει να χάνετε κατά κάποιον τρόπο την σχέση σας με τον εαυτό σας.

Τοξότης – Το Αστέρι

Είναι η  στιγμή να δείτε με μεγάλη σοβαρότητα την ερωτική σας ζωή, γιατί κάτι πολύ καλό συμβαίνει. Το Αστέρι σηματοδοτεί μια εποχή ερωτικής ευτυχίας και επιτυχίας.

Αιγόκερως – Ο Τρελός

Αν και εχθές είχε έρθει ο Θάνατος, που σηματοδοτεί ένα ερωτικό τέλος, φαίνεται ότι η καρδιά σας δεν θα θρηνήσει και πολύ. Έρχεται κάτι αναπάντεχα όμορφο να σας ξεσηκώσει και πρέπει να το χαρείτε.

Υδροχόος – Πέντε των Κυπέλλων

Θλίψη και ερημιά έχει σκιάσει την ψυχή σας. Όμως θα πρέπει να αναθαρρήσετε γιατί δεν έχουν χαθεί όλα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανό να μπορείτε να περισώσετε κάτι από μια σχέση που σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς – Η Δύναμη

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα στο ερωτικό επίπεδο, αρκεί να σεβαστείτε με ευγένεια τα συναισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αν έχετε πρόσφατα αντιμετωπίσει μια κρίση μπορειτε να την ξεπεράσετε με αισιοδοξία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-12-2017

Κριός – Ο Μάγος Είναι η τέλεια στιγμή, λέει ο Μάγος, για να ασκήσετε την γοητεία σας και να αποπλανήσετε συναισθηματικά και πνευματικά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Κριός – Η Κρίση (Ανάποδα) Νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι η σχέση σου και η ερωτική σου ζωή έχουν πάρει λάθος δρόμο. Ίσως και να θεωρείς ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Κριός – Ρήγας των Ράβδων Ένας σημαντικός άνθρωπος, πιθανόν με μελαχρινό παρουσιαστικό έχει να σου πει πολλά στον ερωτικό τομέα αν είσαι...