προϊόντα -

Πνευματικοτητα των Αριθμων!

Πνευματικοτητα των Αριθμων!

Με ποιο τρόπο μας καθορίζουν οι αριθμοί; Οι αριθμοί ήταν για τους αρχαίους Αιγυπτίους ο τρόπος να αντιλαμβάνονται το βαθύτερο νόημα της φύσης και την εξάρτηση των ανθρώπων από αυτήν μέσα από την Αριθμολογική μέθοδο. Η βαθειά πνευματική έννοια των αριθμών όπως είδαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας είναι αυτή που ορίζει νομοτελειακά τα πράγματα και τα γεγονότα.

Συνεχίζουμε λοιπόν με την ανάλυση των υπολοίπων αριθμών.

Πέντε: Η πνευματική έννοια του αριθμού Πέντε ασχολείται με τα ταξίδια, την περιπέτεια, και την κίνηση. Το πνευματικό νόημα της πεντάδας εφιστά την προσοχή μας στο θαύμα της ζωής, και μας δελεάζει να εκτιμήσουμε την αντίληψη του χάους γύρω μας. Το πέντε έχει άγριες δονήσεις: πρωτόγονες και ακανόνιστες. Όταν το πέντε συνεχίζει να αναδύεται στη ζωή σας να είστε προετοιμασμένοι για κάποια δράση, όπως ένα ταξίδι. Θυμηθείτε, τα ταξίδια δεν είναι όλα κατ 'ανάγκη σωματικά. Μερικά από τα καλύτερα είναι ταξίδια του μυαλού και του πνεύματος.

Έξι: Ο συμβολισμός πίσω από τον αριθμό έξι είναι μυθικός. Με την Αφροδίτη ως κυβερνήτη του το έξι αντιπροσωπεύει την αρμονία, την ισορροπία, την ειλικρίνεια, την αγάπη και την αλήθεια . Αποκαλύπτει φυσικά λύσεις για εμάς με ένα ήρεμο, τρόπο. Θα επικαλεστείτε το έξι όταν χρειάζεστε λεπτή διπλωματία και όταν ασχολείστε με ευαίσθητα θέματα. Το πνευματικό νόημα του αριθμού Έξι ασχολείται επίσης με τη φώτιση. Συγκεκριμένα «Φωτισμός» είναι η πορεία μας σε τομείς που απαιτούν πνευματική και ψυχική ισορροπία . Τα εξάρια μας δελεάζουν να διαχειριστούμε την συμπόνια και την συνειδητή συγχώρεση σε μια κατάσταση.

Επτά: Το επτά, όπως και τριάρια, ασχολούνται με τις μαγικές δυνάμεις. Το επτά ασχολείται με απόκρυφες και επιστημονικές πτυχές της μαγείας. Ασχολείται με την ενεργοποίηση της φαντασίας και εκδηλώνεται σαν αποτελέσμα στη ζωή μας, μέσω της χρήσης της συνειδητής σκέψης και της ευαισθητοποίησης. Κυβερνάται από τον Κρόνο και μπορεί να αποτελέσει πρακτικά πολύ επιδέξια δόνηση προς όφελός σας.

Οκτώ: Ο αριθμός υποστήριξης ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με τις επιχειρήσεις, την επιτυχία και τον πλούτο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το οκτώ παριστάνει συνέχιση, επανάληψη, και κύκλο. Τέτοια στοιχεία εμφανίζονται σε αρένες όπου η επιτυχία επιτυγχάνεται απλώς και μόνο επειδή υπάρχει αποφασιστικότητα και επανάληψη. Επίσης, τα θέματα των επιχειρήσεων και του πλούτου σε μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από τους κύκλους για να εκπληρώσουν την εκδήλωσή τους. Είναι σαν την αναλογία χιονοστιβάδας: Καθώς συνεχίζει να κυλά, παίρνει όλο και μεγαλύτερες περιστροφές. Το οκτώ αντιπροσωπεύει αυτό το είδος της ορμής.

Εννέα: Το πνευματικό νόημα του αριθμού Εννέα μας φέρνει στο ύψος των συχνοτήτων δόνησης σε αυτή την ακολουθία των αριθμών, αντιπροσωπεύει την επίτευξη, την ικανοποίηση, την ολοκλήρωση και την επιτυχία μας να επιτύχουμε μια επιρροή στις διάφορες περιστάσεις. Το πνευματικό νόημα του αριθμού Εννέα ασχολείται με την πνευματική δύναμη, την εφευρετικότητα, την επιρροή πάνω σε καταστάσεις και πράγματα. Το Εννέα παρακαλεί να μας αναγνωρίζουν τα εσωτερικά χαρακτηριστικά μας, και να επεκτείνει αυτές τις ικανότητες έξω στον κόσμο για να κάνει μια θετική διαφορά.

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Αριθμολογια και Ονειρα!
Τι νούμερο είδατε στον ύπνο σας; Τα όνειρά μας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, με προσωπικές σημασίες, συμβολισμούς και μηνύματα....
Οι Μυστικοι Αριθμοι!
Ξέρετε την σημασία των μυστικών αριθμών; Γνωρίζετε τον ρόλο τους στη ζωή μας; Οι μυστικοί αριθμοί που συμβολίζουν την πνευματικότητα και...
Πνευματικη Σημασια των Αριθμων!
Μπορούν οι αριθμοί να επηρεάσουν την ζωή μας; Κάθε αριθμός έχει μια συγκεκριμένη δύναμη που εκφράζεται τόσο από το σύμβολο του για να...
Ατομα και Αριθμοι!
Κάθε άτομο έχει και αριθμό; Ποιος είναι ο αριθμός μας και πώς προκύπτει; Ο κάθε άνθρωπος διέπεται από τις δεσμεύσεις των αριθμών που...
Αθλητική Αστρολογία
Λίγη υπομονή…
Αν κάτι μας λείπει στην Ελλάδα, αυτό είναι η υπομονή, ...
Υδροχόος σε δράση
Ο Παναθηναϊκός είναι Υδροχόος στο ζώδιο, με βάση την ...
Θέλει τίτλους για τον ...
Ο λόγος για τον εκπληκτικό Υδροχόο Πάτρικ Γιαγκ, το νέο ...
Όλσεν: Με το Δεξί στον ΠΑΟΚ!
Το πρωτάθλημα ξεκινάει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι ...
«Μεγάλος Όμιλος» η ΑΕΚ
Με τον καλό λόγο στο στόμα ο Ντιέγκο, ο Αργεντίνος ...
Celebrities
Γιάννης Κρητικός: ...
Γιάννης Κρητικός: «Χαίρομαι που δεν είμαι ...
Χρήστος Σιμαρδάνης: ...
Χρήστος Σιμαρδάνης: «Βρισκόμαστε ακόμα στα δικαστήρια ...
Σοκάρει Έλληνας ...
Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής! «Μια θαυμάστρια μου ...
Ρούλα Ρέβη: Στα βήματα της ...
Ρούλα Ρέβη: Στα βήματα της μαμάς η κόρη της! ...
Υγεία
4 τρόποι που επηρεάζει η ...
Είναι δεδομένο ότι η Σελήνη ορίζει πολύ τους ...
Ανοιξιάτικη διατροφή
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γελαστός και χαριτωμένος, ...
Η εσωτερική ομορφιά
Το σώμα μας και το πρόσωπό μας σίγουρα αντανακλούν την ...
Ισορροπία και Ευτυχία!
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
call center
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου