προϊόντα -

Πνευματικη Σημασια των Αριθμων!

Πνευματικη Σημασια των Αριθμων!

Μπορούν οι αριθμοί να επηρεάσουν την ζωή μας; Κάθε αριθμός έχει μια συγκεκριμένη δύναμη που εκφράζεται τόσο από το σύμβολο του για να δηλώσει την εκπροσώπηση του και τη σύνδεση του με τις οικουμενικές αρχές. Οι αριθμοί έχουν σχέσεις με όλα τα πράγματα στη φύση, έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά ισχυρές οι συμβολικές εκφράσεις τους. Στην αριθμολογία η πιο βασική μελέτη των αριθμών είναι η επιρροή τους στη ζωή μας.

Η Αριθμολογία προσφέρει πολλές πτυχές για την κατανόηση ενός συμβάντος. Το εσωτερικό νόημα των αριθμών μπορεί να είναι ένας πραγματικός κωδικός της εμπειρίας της ζωής μας. Δείτε παρακάτω έναν απλό για την πνευματική έννοια των αριθμών.

Ένα: κατά κύριο λόγο ασχολείται με την ισχυρή θέληση, την θετικότητα, την καθαρή ενέργεια . Ο αριθμός ένα αντικατοπτρίζει νέα ξεκινήματα, και την καθαρότητα. Η συμβολική σημασία του αριθμού αποσαφηνίζεται περαιτέρω όταν αντιλαμβανόμαστε ότι το ένα αντιπροσωπεύει και τα δύο είδη δράσης: σωματική και ψυχική. Είναι ο αριθμός που ενθαρρύνει την δράση μας και θα ανταμειφθούμε σε είδος.

Δύο: Η συμβολική έννοια του αριθμού Δύο είναι η ευγένεια, η ισορροπία, η διακριτικότητα, η εξίσωση, και η δυαδικότητα. Ο αριθμός Δύο αντανακλά μια ήρεμη δύναμη της αποφάσεως, καθώς και την ανάγκη για το σχεδιασμό. Η πνευματική έννοια του αριθμού Δύο ασχολείται επίσης με τις ανταλλαγές που πραγματοποιούνται με τις συνεργασίες με  τους άλλους. Το δύο μας ζητά να ασκήσει την φυσική ροή της κρίσης μας, να κάνουμε ό, τι είναι καλύτερο για τις ψυχές μας.

Τρία: Η πνευματική έννοια του αριθμού Τρία ασχολείται με τη μαγεία, τη διαίσθηση, τη γονιμότητα, και το πλεονέκτημα. Ο αριθμός τρία επικαλείται την έκφραση, την ευελιξία, και αγνή χαρά της δημιουργικότητας. Το τρία είναι, επίσης, ένα αναγνωριστικό διάστημα, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον . Διαδοχικά τρία στη ζωή σας μπορεί να συμβολίζουν την ανάγκη να εκφραστείτε δημιουργικά, ή να εξετάσετε την πορεία σας σε σχέση με τα γεγονότα του παρελθόντος και των μελλοντικών στόχων. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει νέες περιπέτειες, και τη διασφάλιση της συνεργασίας από τους άλλους τους οποίους θα μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Το τρία συμβολίζει συνήθως την ανταμοιβή και την επιτυχία στις περισσότερες επιχειρήσεις .

Τέσσερα: Η συμβολική έννοια του αριθμού τέσσερα ασχολείται με τη σταθερότητα και επικαλείται την γειωμένη φύση όλων των πραγμάτων. Εξετάστε τις τέσσερις εποχές, τέσσερις κατευθύνσεις, τέσσερα στοιχεία όλα αυτά τα εκπληκτικά ισχυρά αποστάγματα τυλιγμένα στην όμορφη δέσμη των τεσσάρων. Οι τετράδες  αντιπροσωπεύουν σταθερότητα, ηρεμία, και το σπίτι. Μια επανάληψη του τέσσερα στη ζωή σας μπορεί να σημαίνει την ανάγκη να πάτε πίσω στις ρίζες σας, στο κέντρο του εαυτού σας. Οι τετράδες δείχνουν επίσης την ανάγκη για την επιμονή και την αντοχή .

Η πνευματική σημασία των αριθμών αποδεικνύει την σημαντικότητα της Αριθμολογίας και θα συνεχίσουμε σε επόμενο άρθρο μας το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα αναλύοντας και τους υπόλοιπους αριθμούς. 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Αριθμολογια και Ονειρα!
Τι νούμερο είδατε στον ύπνο σας; Τα όνειρά μας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, με προσωπικές σημασίες, συμβολισμούς και μηνύματα....
Οι Μυστικοι Αριθμοι!
Ξέρετε την σημασία των μυστικών αριθμών; Γνωρίζετε τον ρόλο τους στη ζωή μας; Οι μυστικοί αριθμοί που συμβολίζουν την πνευματικότητα και...
Πνευματικοτητα των Αριθμων!
Με ποιο τρόπο μας καθορίζουν οι αριθμοί; Οι αριθμοί ήταν για τους αρχαίους Αιγυπτίους ο τρόπος να αντιλαμβάνονται το βαθύτερο νόημα της...
Γενεθλια Αριθμολογια!
Πώς θα χρησιμοποιήσετε τη Γενέθλια Αριθμολογία; Η πνευματική σημασία των αριθμών δίνει μια ορισμένη δύναμη που εκφράζει τη σύνδεσή του...
Αθλητική Αστρολογία
Ο Ηγέτης Αθανασιάδης
Είναι ωραίος παίκτης. Δυναμικός, ο κόσμος τον αγαπάει ...
Τριφύλλι: Πάμε Γερά
Οι ρυθμοί έχουν ανέβει για τον βασιλιά των αθλημάτων, ...
Μίτσελ: Πολύ Σκληρός ...
Ο Μίτσελ είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ...
ΑΕΚ: Θα Έρθει ο Λέκιτς;
Η χρονιά αυτή θα είναι πολύ σημαντική για την ΑΕΚ που ...
Celebrities
Γιώργος Αυτιάς: «Τότε δεν ...
Ο Γιώργος Αυτιάς γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω και ...
Ανδρέας Γεωργίου: «Με τον ...
Για την συνεργασία αλλά και την σχέση που έχει με τον ...
Katie Holmes: Τώρα και σκηνοθέτις
Η Katie Holmes θέλει να πάρει την καριέρα της στα χέρια της. ...
Ιμιρζαλίογλου- Εργκέντς- ...
Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο Χαλίτ Εργκέντς και η ...
Colin Farrell: Επιβεβαιώνει την ...
Στα τηλεοπτικά πλατό επιστρέφει ο Colin Farrell. ...
Κατερίνα Γερονικολού: ...
Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε τον ...
Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν ...
Πέρυσι η Μπέτυ Μαγγίρα έλεγε ότι το «YFSF» ήταν μια καλή ...
Παπακωνσταντίνου- Θηβαίος: ...
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου