Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Πάρτε μία ανάσα και αντιμετωπίστε τους φόβους και τις ανασφάλειες που είναι απολύτως λογικό να έχετε, σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν. Μην φοβηθείτε να αναγνωρίσετε την αδυναμία, εκεί που υπάρχει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Εκεί που βλέπετε πως πραγματικά ο χρόνος σας θα σπαταληθεί, μην δώσετε περισσότερη προσοχή από όσο χρειάζεται. Μην σκορπάτε τον χρόνο σας, ο Γκάντι λέει πως ο χρόνος είναι το νόμισμά μας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ακούστε τον κύκλο σας, εάν σας λέει πως έχετε κάνει κάποια βήματα προς τα πίσω. Το πιθανότερο είναι πως θυμίζετε πλέον εσάς και έτσι καλείστε αυτή την περίοδο να αναζητήσετε τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Να είστε ο εαυτός σας και να μην αφήνετε κανέναν να σας κρίνει για αυτό. Δεν πειράζει εάν στεναχωρήσετε και από κανέναν. Ξιδάκι. Εσείς την δουλειά σας, εκείνοι την δουλειά τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην εγκλωβίζετε τον εαυτό σας μέσα σε καταστάσεις που σας πηγαίνουν πίσω. Γνωρίστε αυτή την πλευρά ου εαυτού σας που είναι δυναμική και παίρνει αποφάσεις, χωρίς να εξαρτάται από ους άλλους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Υπάρχουν αιτίες πίσω από τις καταστάσεις και βέβαια εσείς είσαστε ένα από τα ζώδια που αυτό το αναγνωρίζετε πολύ καλά. Βρίσκεστε σε φάση δράσης, κάντε διάλλειμα για να αναζητήσετε όμως τις αιτίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορεί να αναρωτιέστε αυτή τη στιγμή για το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν. τι ρωτάτε; Το ζήτημα είναι το πότε πραγματικά θα δράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Χρειάζεται να αντιλήφθητε πως η δύναμη δεν είναι το παν. Σταδιακά αυτό το αναγνωρίζουν τώρα τα ζώδια. Μην εγκλωβίζεστε στο παρελθόν σας, χαλαρώστε και δείτε την αλήθεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Αυτό που αποζητάτε τώρα δεν είναι η αύξηση της δύναμής σας στην πραγματικότητα, αλλά η αναζήτηση της βαθύτερης αιτίας πίσω από τα πράγματα κάτι που εντοπίζετε και μέσα σας και έξω σας, δείτε λοιπόν καθαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δεν νοιώθετε ο εαυτός σας, απόλυτα. Είστε αρκετά πιεσμένοι και σε έναν βαθμό δεν ξέρετε πραγματικά γιατί. Έτσι, θα χρειαστεί να καταλάβετε τις βαθύτερες αιτίες πίσω από καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Εάν τα βήματά σας είναι πράγματι προσεκτικά, θα καταφέρετε όντως να κάνετε κάποια πρόοδο, σε σχέση με το πού ήσασταν έως χθες. Προσοχή όμως και μεγάλη μεθοδικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Νοιώστε την αλήθεια που κρύβετε μέσα σας, ώστε να καταφέρετε πραγματικά να την εξωτερικεύσετε και να ελευθερώσετε την μοναδική σας μαγεία, που ζητάει ο κόσμος από εσάς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...