Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017
<p>Κριός – Η Δύναμη

Αυτή είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για εσάς. Οι προτεραιότητες θα αλλάξουν για τους περισσότερους από εσάς γιατί τώρα βλέπετε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, να γίνετε πιο επιτυχημένοι και ανεξάρτητοι.

Ταύρος – Το Άρμα Αντίστροφα

Οι συνθήκες μετατοπίζονται και θα κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για την προστασία των συμφερόντων και της θέσης ερωτικά. Θα είστε σε θέση να κάνετε μια ανακάλυψη και να πάρετε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας, αλλά η επιτυχία δεν θα έρθει εύκολα, θα πρέπει να εργαστείτε για αυτό.

Δίδυμοι – Ο Τροχός της Τύχης

Όχι μόνο η προοπτική σας αλλάζει αλλά και τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σας. Θα πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα πίσω επειδή ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο το οποίο θα οδηγήσει σε θετικούς μετασχηματισμούς στη ζωή σας ή τουλάχιστον στην κοινωνική σας εικόνα.

Καρκίνος – Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας ζητά να εστιάσετε την προσοχή και τις προσπάθειές σας σε ένα πράγμα, μια προτεραιότητα. Επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, μην σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργεια σας γιατί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

Λέων – Η Εγκράτεια

Συναισθήματα, οικονομικά ... επαναξιολογείτε τα πάντα που έχουν αξία για εσάς. Τα συναισθήματα θα δροσίσουν και θα γίνουν πιο ήπια και η λογική σκέψη θα σας βοηθήσει να αναλύσετε την κατάσταση πολύ καλύτερα.

Παρθένος – Έξι των Κυπέλλων

Οι λεπτομέρειες θα είναι εξαιρετικά σημαντικές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και στα μικρότερα πράγματα, διότι μπορεί να είναι ενδείξεις για τη μελλοντική πορεία των ερωτικών γεγονότων.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Όλοι περιμένουν κάτι από εσάς. Αυτό μπορεί να είναι αγχωτικό και δύσκολο για ορισμένους από εσάς, γιατί οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε πολλές ευθύνες, αλλά στο τέλος οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν.

Σκορπιός – Ο Μάγος

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ανακαλύψετε νέες, ελπιδοφόρες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά τα μελλοντικά σας σχέδια. Η υποστήριξη των φίλων και των συναδέλφων σας ή η πολυετής πείρα και η καλή φήμη σας στην εργασία θα σας ανοίξουν νέες πόρτες, αλλά και νέες ερωτικές ευκαιρίες.

Τοξότης – Οκτώ των Πεντάκτινων

Οι ώρες της σκληρής δουλειάς με το ταίρι σας τελικά θα αποπληρωθούν, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τις προτεραιότητές σας, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη στον ερωτικό τομέα..

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η κάρτα σχετίζεται με την υπογραφή σημαντικών συμβάσεων (ο γάμος είναι επίσης επιλογή αν αυτός είναι ο στόχος σας), η οικοδόμηση νέων σημαντικών σχέσεων και η ενίσχυση των δεσμών με τους ανθρώπους της εξουσίας ή με κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχισμένοι και εκπληρωμένοι.

Υδροχόος – Το Αστέρι

Κάποιος ή κάτι είναι ένας τεράστιος κινητήριος παράγοντας για σας και επιπλέον τα αστέρια σας δίνουν επίσης ένα πράσινο φως για να ακολουθήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Μην φοβάστε τίποτα!

Ιχθείς – Έξι των Σπαθιών

Θα είναι δύσκολο για εσάς να κάνετε συμβιβασμούς, εάν χρειαστεί θα αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους για να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί. Θέματα που αφορούν ανθρώπους που είναι μακριά από εσάς (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) θα σας λάβουν προτεραιότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-6-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα συναρπαστική ή κυριολεκτικά όμορφη στιγμή στη σχέση σας, αλλά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Κριός – Η Κρίση Αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει μια εποχή στα ερωτικά σου θέματα. Είσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...