2018: μια χρονιά πολικότητας

2018: μια χρονιά πολικότητας
<p>Είμαστε ήδη στην νέα χρονιά. Σε μια χρονιά που πάντα ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και που μπορεί όντως να γίνει καλύτερη, αρκεί να συντονιστούμε με τον παγκόσμιο ρυθμό και να καταλάβουμε το μήνυμα του απέραντου σύμπαντος όπως μας το ψιθυρίζουν οι πλανήτες. Τα πάντα στο σύμπαν είναι συμβολικά, γιατί το σύμπαν δεν είναι παρά ένας ναός  -οι τελετουργίες θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτήν την χρονιά να ξέρετε.

Το 2018 πηγαίνει στα άκρα ανάμεσα στις πολικότητες των ανδρών και των γυναικών, περνάει από πολύ «αρσενικούς» σε πολύ «θηλυκούς» τόνους. Ωστόσο, αυτό το έτος θα έχει ένα γενικό γυναικείο τόνο, παρά τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ή μάλλον ακριβώς για αυτό, γιατί ο Αιγόκερως είναι θηλυκό ζώδιο, το ίδιο και ο Ταύρος που θα φιλοξενήσει τον Ουρανό από τον Μάιο και μετά.

Οι πολικότητες των ανδρών και των γυναικών δεν σχετίζονται με το φυσικό φύλο, η πολικότητα σημαίνει το είδος της ενέργειας. Η αρσενική πολικότητα χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ενεργό ενέργεια, την έκφραση από μέσα προς τα έξω, ενώ η θηλυκή ενέργεια είναι παθητική και από το εξωτερικό προς τα μέσα.

Κάθε πολικότητα και στοιχείο μετριέται με τον αριθμό των πλανητών που διέρχονται ανά πάσα στιγμή, ο οποίος αλλάζει καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Εάν πολλοί πλανήτες βρίσκονται σε θετικά ζώδια όταν τελικά μετακινούνται σε αρνητικό σύμβολο, υπάρχει μια απελευθέρωση ενέργειας που μοιάζει πολύ με τον στατικό ηλεκτρισμό. Το ίδιο ισχύει και για αρνητικές προς θετικές πλανητικές μετατοπίσεις. Με την πάροδο του χρόνου, η φόρτιση μεταξύ θετικής και αρνητικής ενέργειας συσσωρεύεται και απελευθερώνεται.

Συχνά, οι πλανήτες είναι πιο άνετοι σε ένα στοιχείο από ό,τι σε ένα άλλο, και αν είναι μια κίνηση για το καλό ή όχι εξαρτάται από τον επιμέρους πλανήτη και το νέο ζώδιο που εισέρχεται. Η ημέρα που ένας πλανήτης εισέρχεται σε ένα ζώδιο είναι ισχυρή και το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα ή δύο ή περισσότερο, ανάλογα με τον πλανήτη.

Έμφαση στη πολικότητα

Αυτό το έτος ξεκινάει με έμφαση στην αρνητική πολικότητα ή στην έκφραση γυναικείας ενέργειας. Οι περισσότεροι από τους πλανήτες θα είναι σε γυναικεία πεδία. Αυτά τα ζώδια είναι πιο αντανακλαστικά και απορροφητικά. Τα παθητικά ή θηλυκά ζώδια είναι στοιχεία της γης ή του νερού. Τα παθητικά ζώδια είναι Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως και Ιχθείς. Η παθητική κυριαρχία ζωδίων σπάει μόνο στις αρχές του έτους από τον Ουρανό στην Πυρκαγιά, δηλαδή στον Κριό μέχρι τον Μάιο, όταν επίσης μπαίνει σε ένα ζώδιο της Γης.

Τα τρία ζώδια γης είναι Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως. Στην μέση του 2018, αυτά τα τρία ζώδια καταλαμβάνονται από τον Ουρανό στον Ταύρο, και τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας είναι και τα δύο στα ζώδια του Σκορπιού και των Ιχθύων, αντίστοιχα. Αυτό φέρνει στο προσκήνιο κι άλλο θηλυκό στοιχείο. Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Δίας αφήνει το νερό και γλιστράει στο σπίτι της Πυρκαγιάς, στον Τοξότη. τότε θα υπάρξει ανάπαυλα της κυριαρχίας γη / νερού κάπως και πάλι θα γίνει πύρινη η έμπνευση.

Δεν υπάρχουν εξωτερικοί πλανήτες στον αέρα φέτος καθόλου. Η κυριαρχία για τα παθητικά ζώδια δείχνει μια στροφή προς την απάντηση ή την αντίδραση σε καταστάσεις, αντί να είναι δυναμική και ενεργή. Οι στοιχειώδεις μετατοπίσεις είναι αργές και με την πάροδο των ετών αλλάζουν τον τόνο των ημερών και των εβδομάδων του έτους.

Υπάρχουν μαλακές – άρα θηλυκές επίσης - όψεις, όπως το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, αλλά και όψεις Δία/ Ποσειδώνα, καθώς και Κρόνου/ Ουρανού. Όλες οι σημαντικές όψεις μεταξύ των ανώτερων πλανητών βρίσκονται σε παθητικά ζώδια. Δεν βλέπουμε σκληρές όψεις από τον Δία, που ενισχύει και πάλι την παθητική φύση της ενέργειας του υποβάθρου. Για να δημιουργήσετε κάποια κίνηση φέτος, θα πρέπει να περιμένετε να περάσει ο Ήλιος, η Σελήνη και οι εσωτερικοί πλανήτες μέσω ζωδίων Αέρα ή Φωτιάς.

Προσανατολισμός Προσωπικού Πλανήτη

Οι ανάδρομες περίοδοι του Ερμή εμφανίζονται στα τρία ζώδια Φωτιάς. Αυτό φέρνει τριπλά ζεστά ζώδια στο έτος κατά τους μήνες Μάρτιο / Απρίλιο, Ιούλιο / Αύγουστο και Νοέμβριο / Δεκέμβριο, όπου τονίζεται το στοιχείο της Φωτιάς. Η Αφροδίτη επίσης αναδρομικά από το ζώδιο του Σκορπιού σε ένα ζώδιο Αέρα και αντλεί κάποια πολύ αναγκαία ισορροπία και πάλι το Νοέμβριο. Ο Άρης αναδρομικά από ένα ελαφρύ ζώδιο Αέρα επιστρέφει σε ένα ζώδιο της Γης, κάτι το οποίο συμβαίνει γύρω στα τέλη Ιουνίου για ολόκληρο τον Ιούλιο και στις αρχές Αυγούστου.

Παθητική Κυριαρχία

Συνολικά, το 2018 θα είναι ένα έτος που προωθεί το θηλυκό πάνω από το αρσενικό και το παθητικό πάνω από το ενεργό. Πρόκειται για μια περίοδο δώδεκα μηνών που θα έχει να κάνει με την απορρόφηση όσων εμφανίστηκαν σε κοσμικό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια και για τις επιλογές που έγιναν πέρυσι. Η διάθεση θα είναι πιο περιεκτική και αποδοτική από ποτέ.

Οι χρηματοπιστωτικές αγορές θα είναι αργές και η ανάπτυξη θα είναι κυρίως στη συλλογική σκέψη, αλλά όχι δράση. Οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν θα δουν επέκταση, αλλά οι ανεξάρτητοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αναλάβουν περισσότερη ευθύνη στην αγορά αυτή την περίοδο.

Η πολλαπλή λειτουργία και τα πολύπλοκα συστήματα πολλαπλών δράσεων θα αρχίσουν να μειώνονται καθώς η άνοδος του ειδικού θα αρχίσει να κυριαρχεί έναντι του πολύ γενικού. Η εξειδίκευση απαιτεί εστίαση και συμπάθεια. Για να είστε ειδικός, πρέπει να μείνετε στη λωρίδα σας και να κολλήσετε σε αυτό που γνωρίζετε. Φέτος θα πρέπει να είστε ιδιοκτήτης της θέσης σας, διότι η συνθήκη πολλαπλών επιλογών δεν θα λειτουργήσει φέτος.

Δείτε ένα υποθετικό παράδειγμα: εάν ψήνετε κέικ και θέλετε να πουλήσετε ψημένα προϊόντα σε ένα κατάστημα ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, πρέπει να μείνετε στην εξειδίκευση σας. Μην ψήνετε τα πάντα: ψήστε μόνο κέικ. Μην ψήνετε κέικ γενικά: ψήστε τα κέικ λεμονιού. Να είστε ο απόλυτος προορισμός για τα κέικ λεμονιού. Πάρτε τον έλεγχο σε αυτόν μόνο τον τομέα. Όταν κάποιος σκέφτεται κέικ λεμονιού, να σκέφτεται εσάς. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αναλογία σε οτιδήποτε κάνετε, είτε πρόκειται για κατασκευή widgets είτε για παροχή υπηρεσιών. Γνωρίστε τις ικανότητές σας και απλώστε τες σε βάθος, όχι σε πλάτος. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 28-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 28-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 28-4-2018

Σήμερα, περισσότερο και απο τις προηγούμενες μέρες, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Επιλέξτε να διατηρήσετε, όσον το δυνατόν, πιο παθητική...

Ανάδρομοι Πλανήτες 2018

Ανάδρομοι Πλανήτες 2018

Ανάδρομοι Πλανήτες 2018

Το φαινόμενο της αναδρομής των πλανητών έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μας τρομάζει. Κι αυτό πρώτον γιατί η αναδρομική τους...

Ανάδρομοι Πλανήτες του 2017

Ανάδρομοι Πλανήτες του 2017

Ανάδρομοι Πλανήτες του 2017

Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών και ασφαλώς θα μας απασχολήσουν οι ανάδρομοι πλανήτες της. Με κύριο βέβαια τον Ερμή, που κάθε φορά που...

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και οι Πλάνητες

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και οι Πλάνητες

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και οι Πλάνητες

Από τις 10 Ιανουαρίου και ώρα 03.30π.μ. πραγματοποιήθηκε η Νέα Σελήνη στις 19 μοίρες και 13 πρώτα λεπτά του Αιγόκερου, σε ένα ζώδιο που ανήκει...

3-1- 2014 Ηλιος σε Τετραγωνο με τον Αρη

3-1- 2014 Ηλιος σε Τετραγωνο με τον Αρη

3-1- 2014 Ηλιος σε Τετραγωνο με τον Αρη

Ποια είναι η αιτία της έντονης ενέργειας; Μια ένταση θα υπάρχει και ένα μαχητικό πνεύμα στους ανθρώπους. Θα νοιώσουν ένα πλεόνασμα...