Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Από τη δική σας πλευρά σήμερα, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικες΄κινήσεις για να επαυξήσετε την σύνδεσή σας και επικοινωνία με το πρόσωπο που σας αφορά, η πρωτοχρονιά προβλέπεται ιδιαίτερη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Τώρα, με βασική επιρροή των ζωδίων από την Πανσέληνο την αύξηση του δεσμού μεταξύ των αγαπημένων προσώπων, εσείς από την πλευρά σας καταφέρνετε να ακολουθήσετε πιο μεθοδικά βήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Κάποια σταθερότητα και βεβαιότητα παρατηρούμε τώρα στις κινήσεις σας. είσαστε αρκετά βέβαιοι την ώρα που κάνετε τις ενέργειές σας, παρόλο που πριν δράσετε έχετε κάποιες αμφιβολίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας σελήνη βρίσκεται σε Πανσέληνο και μάλιστα στο ζώδιό σας. είναι ιδανική στιγμή για πολύ σημαντικές κινήσεις για την εδραίωση καταστάσεων, προσέξτε όμως τις εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Εάν ανιχνεύσετε ορισμένες ισορροπίες και προσπαθήσετε έτσι ώστε πραγματικά να αντιμετωπίσετε ορισμένες συμπεριφορές οι οποίες είναι ακατανόητα επιθετικές, η πρωτοχρονιά μπορεί να γίνε και ευκαιρία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Σήμερα αρχίζει για εσάς ένα έτος που θα έχει τα πάνω του και τα κάτω του και φαίνεται πως η πρωτοχρονιά θα έχει τέτοιου είδους σκαμπανεβάσματα, σαν να είναι μικρογραφία του χρόνου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μείνετε στο τι ζητάτε εσείς και όχι στο τι θέλουν οι άλλοι. Επηρεάζεστε από τρίτους και έτσι διάφορες θετικές κατά τα λοιπά καταστάσεις διαβρώνονται. Να είσαστε σταθεροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είσαστε σε μία ιδιαίτερη θέση, να κάνετε ορισμένες ρομαντικές κινήσεις, ακόμα και ξεπερνώντας τον εαυτό σας. Το ιδιαίτερο όπλο σας είναι το μυστήριο, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσετε σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην δείξετε πως κάνετε πίσω απέναντι στις αισθηματικές σας διεκδικήσεις. Υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσετε σε καταστάσεις ιδιαίτερες και πιο στενές. Προσέξτε όμως το άγχος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Παρόλο που επιθυμείτε αυτή την εμβάθυνση των σχέσεων με το αγαπημένο σας πρόσωπο, που η Πανσέληνος ευνοεί, θα πρέπει να θυμάστε πως οι κινήσεις σας πρέπει να είναι λιγότερο επιθετικές, για να έχετε την εύνοια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχετε την ευκαιρία για έντονες δράσεις που δημιουργούν αλλαγές και νέα δεδομένα. Αυτό με την σημερινή Πανσέληνο μπορεί να στραφεί στο να δημιουργήσετε βάθος σε σχέση με κάποιο πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορεί να μην επιθυμείτε ακριβώς αυτό το οποίο ευνοεί η Πανσέληνος. Όμως, η δημιουργία ουσιαστικής και ερωτικής σχέσης είναι κάτι που σας αφορά και εσείς διεκδικείτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...