Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με τον Ουρανό να γυρνά τώρα σε ορθή πορεία στον δικό σας ζωδιακό αστερισμό, ετοιμαστείτε να προχωρήσετε από εδώ και πέρα σε ορισμένες σημαντικότατες και δραστικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μπαίνουμε γενικά σε μία περίοδο ευρείας επιρροής, με την ορθοδρόμηση του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του Κριού και πρόκειται να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς εισερχόμαστε σε μία περίοδο αύξησης της αποφασιστικότητας και της δράσης μας, προσπαθήστε να συντονιστείτε με τις ενέργειες που φέρνουν την αλλαγή στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Να είσαστε θετικά συντονισμένοι με τις καταστάσεις τώρα. Προσπαθήστε να μην βάζετε τον εαυτό σας σε κουτάκια. Η περίοδος που ξεκινά δεν πρέπει να σας αγχώσει, αλλά να σας ελευθερώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας ήλιος βρίσκεται σε ένα σημαντικότατο εξάγωνο τώρα με τον Ποσειδώνα. Αυτή η κατάσταση σας βγάζει κάπως από την κουραστική-για εσάς-επιρροή του Αιγόκερω, κάνετε πιο ρομαντικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσπαθήσετε και εσείς από την πλευρά σας να γίνεται πιο δεκτικοί απέναντι σε αλλαγές. Η περίοδος που ξεκινά αυτό ακριβώς θα φέρει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Να έχετε κατά νου πως από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί η συναισθηματική ισορροπία να είναι ένας στόχος που θα επιτυγχάνεται με τα τετριμμένα μέσα. Θα χρειαστούν κορυφαίες αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Κάντε αυτό που πριν σας φόβιζε. Αποκτήστε περισσότερο θάρρος και βαδίστε την οδό της αυξημένης αυτοπεποίθησης. Έχετε ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσετε αναξιοποίητες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Από σήμερα ο Ουρανός ορθόδρομος στον κριό μας οδηγεί στο να γίνουμε πιο επαναστατικοί, ένα στοιχείο που αν και το έχετε, φαίνεται να το είχατε κάπως στερηθεί τελευταία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Επιτρέψτε στην ημέρα να σας δώσει την φαντασία στον ερωτικό τομέα. ταυτόχρονα, ετοιμαστείτε για σπουδαίες αλλαγές, έξω από τα συνηθισμένα. Αυτή η κατάσταση όμως αρχικά θα σας αγχώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό να επιστρέφει από σήμερα σε ορθή πορεία στον αστερισμό του Κριού, καταφέρνετε να αυξήσετε την δύναμη, την αποφασιστικότητα και το θάρρος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο ήλιος βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο με τα κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σημαντικές αισθηματικές κινήσεις, με αυτοπεποίθηση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...