Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Ο Ουρανός, τον οποίον φιλοξενείται στον δικό σας ζωδιακό αστερισμό, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, επιστρέφει τώρα σε ορθή πορεία. Από σήμερα καταφέρνετε να έχετε πιο δραστικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει από αυτά τα ποία θεωρούνται «αποδεκτά και σωστά», ώστε να συντονιστείτε με το γενικότερο ευνοϊκό κλίμα, κάνοντας σημαντικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην κάνετε πίσω από τις διεκδικήσεις σας ώστε να ευχαριστήσετε τρίτα πρόσωπα . Γνωρίζετε πως πρέπει να σας ενδιαφέρει το τι συμβαίνει σμε εσάς, εντός του ερωτικού πλαισίου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Εάν εξετάζετε τα πράγματα μονοδιάστατα, τότε θα ενεργείτε και μονοδιάστατα και όχι μόνο αυτό, αλλά και η ερωτική σα ζωή γενικότερα θα είναι μονοδιάστατη. Κάντε αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σε εξάγων τώρα με τον πλανήτη Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία έτσι ώστε να τολμήσετε περισσότερο στην διεκδίκηση προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Έχετε την ευκαιρία τώρα να δείτε τα πράγματα με ένα άλλο μάτι . Καταφέρνετε από τη ία να χαλαρώσετε και από την άλλη να αυξήσετε την δύναμη της δράσης και των ερωτικών σας κινήσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην κάνετε πίσω. Το αντίθετο, καθώς από σήμερα ξεκινά μία περίοδος δράσης, πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να αναλάβετε σταδιακά ορισμένες άμεσες πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Εάν από τη δική σας πλευρά δεχθείτε πως η αλλαγή η οποία από τώρα διαδραματίζεται δεν θα συμβεί μόνο σε εσάς, αλλά και στους άλλους, θα βρείτε ισορροπία μέσα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Είναι κρίμα για ένα τόσο περιπετειώδες και έτοιμο για δράση ζώδιο, όπως εσείς, να έχει εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα κάνει πίσω. Από σήμερα όμως αυτό αλλάζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι σημαντικό ιδιαίτερα αυτή την περίοδο να καταφέρετε να κάνετε ένα βήμα πίσω από ορισμένες δικές σας απαιτήσεις, ώστε να δεχθείτε σημαντικές και ευνοϊκές επιρροές, ο επαναστατικής διάθεσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είσαστε όντως σε θέση να αυξήσετε από σήμερα τον πήχη της αποφασιστικότητας τν δράσεών σας, με τον κυβερνήτη σας Ουρανό να γυρνά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο Ήλιος τώρα σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα βρίσκεται σε θέση πραγματικά να φέρει σημαντικές αλλαγές, βοηθώντας σας να ενσωματώσετε δυναμικές κινήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν σήμερα αποφασίσετε να κάνετε κάποια κίνησή σας, να γνωρίζετε πως από αστρολογικής πλευράς πρόκειται για μία...