Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Καθώς από την δική σας πλευρά έχετε ήδη αρχίσει να μπαίνετε καλύτερα στο κλίμα των δραστικών ενεργειών, ως προς την επιρροή που δέχεστε από τον Ουρανό, να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον πλανήτη Ποσειδώνα, βρίσκεστε τώρα σε θέση να επενδύσετε ακριβώς στην ιδιαίτερη και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά. Προσπαθήστε να βρείτε μία ισορροπία μέσα στις καταστάσεις. Είναι σημαντικό να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, αλλά με χαλαρό τρόπο, χωρίς εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να φεύγει τώρα από τον δικό σας αστερισμό και να εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, έχετε και εσείς μαζί της την δυνατότητα να δράσετε με περισσότερο αυθορμητισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Η Σελήνη από σήμερα, έχοντας αρχίσει την πορεία της χάσης της, εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο. Ευνοείστε να αφήσετε προς τα έξω το παιδί το οποίο κρύβετε μέσα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Πάρτε την απόφαση, έτσι ώστε να προχωρήσετε πραγματικά σε κινήσεις ιδιαίτερες, οι οποίες θα ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, αυτό είναι άλλωστε ό,τι ευνοεί το νέο διάστημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Εμπιστευτείτε τον ρομαντικό σας εαυτό, ο οποίος, μέσα από την σημαντική όψη του εξαγώνου της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, βγαίνει προς τα έξω κάνοντας το παιχνίδι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είσαστε σε θέση αν δείτε τα πράγματα πιο απλά και την ατμόσφαιρα πλέον πιο ήρεμη. Αξιοποιήστε τον χρόνο που θα έχετε, παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, καταλλήλως.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Είναι στιγμή για δράση, δηλαδή πρέπει να πάτε μπροστά και όχι πίσω. Αυτό πρέπει να το αντιληφτείτε σε μεγάλο βαθμό, καθώς φαίνεται να πηγαίνετε σε κάποια βήματα που σας καθυστερούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Χρειάζεται να κατανοήσετε καλύτερα τις πραγματικές αιτίες πίσω από τις καταστάσεις. Είναι πιθανόν να νοιώθετε κάπως εκτός του εαυτού σας γενικώς και αυτού κρίνεται απολύτως αιτιολογημένο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τώρα, με την ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σας Ουρανού, έχετε αρχίσει ήδη να μπαίνετε σε αυτό το θετικό κλίμα άμεσης και απαιτητικής δράσης, που σας οδηγεί σε μεγάλες εξελίξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η Αφροδίτη σήμερα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και αυτό είναι κάτι το οποίο σας επιτρέπει να είσαστε ο ρομαντικός σας εαυτός, με την επιπλέον δύναμη της ισορροπίας, στις κινήσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...