Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-1-2018
<p>Κριός – Η Κρίση

Είστε πολύ αυστηροί και με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό,  αλλά θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες έτσι ώστε να μην χαθεί και η ευγένεια από τις σχέσεις σας. είστε έτοιμοι για αλλαγές που θα σας βγάλουν σε νέα πεδία σχέσεων.

Ταύρος – Τρία των Κυπέλλων

Μια γενικά ευχάριστη μέρα. Καλό είναι να είστε με τους φίλους σας, ή τον σύντροφό σας, και να έχετε κάποιο ωραίο χρόνο μαζί τους. Είναι επίσης καλό να απολαμβάνετε τα παιδιά σας, αν έχετε.  

Δίδυμοι – Δέκα των Ράβδων

Η χαλάρωση στο σπίτι, αν αυτό είναι δυνατό, ή η φροντίδα του, μπορεί να μετατρέψει την ημέρα σας σε μια αρκετά ικανοποιητική εμπειρία. Η οικογένεια ή άλλοι πολύ στενοί φίλοι μπορούν επίσης να καταλάβουν, κατά πάσα πιθανότητα ευχάριστα, μέρος του χρόνου σας.

Καρκίνος – Ακόλουθος των Ράβδων

Οι φίλοι μπορούν να είναι και σημαντικοί και πηγή ευχαρίστησης για εσάς, σήμερα. Προσπαθήστε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί τους, ακόμα και μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας ή άλλων παρόμοιων μέσων. Επίσης, όλες οι ψυχικές λειτουργίες λαμβάνουν κάποια επιπλέον βοήθεια και ευκολία.

Λέων – Δέκα των Πεντάκτινων

Υπάρχει κάποια πρόσθετη εστίαση στα χρήματα, και είναι ευχάριστο και ευοίωνο αυτό. Αυτό σημαίνει ότι ξοδεύετε μερικά από τα χρήματά σας με τρόπους που σας ικανοποιούν ή λαμβάνετε περισσότερα χρήματα ή λαμβάνετε κάποια καλά νέα σχετικά με αυτό το θέμα, ίσως μέσω του συντρόφου σας.

Παρθένος – Η Αυτοκράτειρα

Μια ευγενική, αλλά και πολύ υποσχόμενη ημέρα για σας. Αισθάνεστε δυνατοί και αισιόδοξοι και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο και να επιτύχετε μεγάλη επιτυχία σε όλα τα θέματα και φυσικά στον έρωτα.

Ζυγός – Η Σελήνη

Η διαίσθηση, η ενσυναίσθηση, η φαντασία και η έμπνευση είναι όλα ισχυρότερα σήμερα. Εστιάστε σε αυτά και χρησιμοποιήστε τα καλά. Οι σχέσεις σας χρειάζονται αυτές τις ικανότητες και μπορεί να είναι δημιουργικές, αλλά πρέπει να επενδύσετε κάποιο χρόνο σε αυτές.

Σκορπιός – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Αυτή μπορεί να γίνει μια πολύ κοινωνική μέρα για εσάς. Εάν είναι δυνατόν, προγραμματίστε να γίνει, γιατί η κοινωνικοποίηση θα σας φέρει χαρά και, ενδεχομένως, τύχη. Η κοινωνικοποίηση του Διαδικτύου και το φλερτ ευνοούνται

Τοξότης – Το Αστέρι

Η εστίαση στην σχέση σας και τους στόχους της αγάπης είναι μια σοφή επιλογή για την ημέρα. Υπάρχει και ένα απαλό αεράκι με καλή τύχη εκεί. Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, προτιμήστε τον καθορισμό των στόχων σας για το έτος ή το μέλλον.

Αιγόκερως – Έξι των Σπαθιών

Αυτή είναι μια μέρα χαλάρωσης για εσάς. Το ταξίδι είναι ευοίωνο, τόσο για ευχαρίστηση όσο και για τον έρωτα. Η μελέτη, η ανάγνωση και η δημιουργία μέσω του λόγου μπορεί να είναι ευχάριστη και παραγωγική. Η έμπνευση και ο έρωτας μπορεί να έρθουν παραδόξως με αυτά τα μέσα.

Υδροχόος – Ο Μάγος

Σε μια πολύ μαγική περίοδο και μια πολύ μαγική μέρα, αυτή είναι μια πολύ υποσχόμενη ημέρα για σας, καθώς οι μαγικές σας ικανότητες είναι αρκετά ισχυρές. Η σeξουαλική έκκληση είναι επίσης δυνατή και η σeξουαλική ζωή λαμβάνει κάποιες ωραίες ενέργειες.

Ιχθείς – Τρία των Ράβδων

Ένα νέο φλερτ ή ο/η σύντροφος μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ημέρα σας. Πιθανότατα μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει. Εάν δεν είστε σε μια σχέση, η ερωτική σας ζωή λαμβάνει καλή τύχη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Μπορεί και να μην είστε ακόμη τόσο έτοιμοι σε ψυχικό επίπεδο, για να βρείτε την δυναμική και να φύγετε από τοξικές σχέσεις,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-6-2018

Είστε από τα πιο αυστηρά παιδιά, όταν έχει να κάνει με σοβαρές – μόνιμες σχέσεις.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Δεν θα χαρίσετε σε κανέναν, τον χρόνο σας πλέον! Ξέρετε τι θέλετε από σχέσεις και συντρόφους

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-4-2018

Δεν είστε τα ζώδια που θα δώσουν τίτλους σε σχέσεις και καταστάσεις, αν πρώτα δεν βεβαιωθούν

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Κριός –Άσσος των Σπαθιών Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο...