Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσέξτε καλά, μην προχωρήσετε σε ορισμένες ανακοινώσεις και δηλώσεις που γνωρίζετε από τώρα πως δεν αναφέρονται σε μία ρεαλιστική βάση. Αναζητήστε την αλήθεια και μην παρουσιάζετε το ψέμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Κοιτάξτε μπροστά και προχωρήστε σε κινήσεις οι οποίες καταλαβαίνετε πως κοιτάνε στο μέλλον, μην κάνετε δράσεις μόνο και μόνο για να καλύψετε μία μικρή περίοδο στο παρόν .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μαζέψτε τις ιδιαίτερες δυνάμεις και ικανότητές σας, έτσι ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένες πιο σημαντικές κινήσεις, οι οποίες εγγυώνται πως από εδώ και περά αλλάζετε τροχιά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Έχετε ανάγκη να ζήσετε περισσότερα, για να το καταφέρετε αυτό θα χρειαστεί πραγματικά αν κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας προωθήσουν σε σχέση με την τωρινή σας θέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να νοιώσει την δύναμη από την οποία πραγματικά διακατέχεστε. Έχετε τώρα πάρα πολλά να δώσετε και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Κάντε υπομονή απέναντι σε ορισμένα θέματα που σας απασχολούν ιδιαιτέρως. Για αν ασχοληθείτε με το ερωτικό σας παρελθόν θα χρειαστεί να πάρετε μία ανάσα από τρίτα ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Ανιχνεύστε ορισμένες καταστάσεις, γνωρίστε τες καλύτερα, μάθετε από τα σωστά, αλλά και από τα λάθη σας και προχωρήστε με περισσότερο ενθουσιασμό και δυναμικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην σταματάτε να επενδύετε σε εσάς. Εσείς άλλωστε αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεών σας, κανένας άλλος δεν θα την αναλάβει. Με αυτό τον γνώμονα, δράστε από εδώ και πέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μείνετε σταθεροί απέναντι σε ορισμένες δηλώσεις σας, εάν τις κάνατε αυτές απέναντι σε ένα πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος. Από εκεί και πέρα, δημιουργήστε στρατηγική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην ωραιοποιείται τα πράγματα μην προσπαθείτε να δείτε μία πλευρά που δεν υπάρχει, μόνο και μόνο για να αισθανθείτε όμορφα. Μάθετε να αντιμετωπίζετε κατάματα την πραγματικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσανατολιστείτε περισσότερο στα δικά σας θέλω αυτή τη στιγμή, γιατί φαίνεται να έχετε ξεχάσει το ποια είναι. Μην χάνετε λοιπόν τον εαυτό σας, αναζητήστε τον, πριν δράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ορισμένα σκαμπανεβάσματα τα οποία συμβαίνουν, θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε αυτή τη φορά με ιδιαίτερη υπευθυνότητα, έτσι ώστε οι κινήσεις σας να πάρουν θετική ροπή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν σήμερα αποφασίσετε να κάνετε κάποια κίνησή σας, να γνωρίζετε πως από αστρολογικής πλευράς πρόκειται για μία...