Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018
<p>Κριός – Η Σελήνη Αντίστροφα

Αυτό το οποίο μπορεί τώρα να σας καθυστερήσει και να σας αποτρέψει από σημαντικές κινήσεις είναι το να πέσετε σε κάποια αυτολύπηση και να γίνετε άδικοι με τους άλλους.

Ταύρος – Δύο των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Δυσκολεύεστε να δείτε τώρα τα πράγματα λογικά. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν αντιμετωπίζετε μία τέτοια δυσκολία, η ρεαλιστική προσέγγιση είναι αυτό που απαιτείται από εσάς.

Δίδυμοι - Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Ξέρουμε όλοι πως έχετε πολλές πλευρές που συχνότατα συγκρούονται μεταξύ τους. Προσπαθήστε να βρείτε τώρα μία ισορροπία μεταξύ αυτών των αντικρουόμενων πλευρών σας.

Καρκίνος - Οκτώ των Πεντάκτινων

Χαλαρώστε. πρέπει να αναλύσετε τα πράγματα και θα αποδειχθεί πάρα πολύ σημαντικό το να κάνετε κινήσεις στρατηγικά σχεδιασμένες και έξυπνα τοποθετημένες.

Λέων  - Η Δύναμη

Διατηρήστε υψηλά το ηθικό σας. Μην κάνετε πίσω από τις διεκδικήσεις σας. να είσαστε σταθεροί και να προχωράτε με γνώμονα τα δικά σας θέλω, ειδικά αυτή την περίοδο.

Παρθένος – Ο Κρεμασμένος

Μην κάνετε πίσω, επειδή δεν νοιώθετε πως το περιβάλλον σας εγκρίνει τις ενέργειές σας. Μην επιτρέπετε στους άλλους να καθορίζου το τι είσαστε και το τι αξίζετε, εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα.

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Σταθείτε τώρα για λίγο και κοιτάξτε την σχέση παρελθόντος και παρόντος. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά και στην ανάλυσή σας. προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια.

Σκορπιός Η Ντάμα των Σπαθιών

Μην αφήνετε κανέναν να ρίχνει το ηθικό σας. διατηρήστε την αίσθηση του ποιοι πραγματικά είστε. Αυτό θα αποδειχθεί συντομότερα σημαντικότερο από ό,τι τώρα νομίζετε.

Τοξότης – Το Άρμα

Μην το βάζετε κάτω, ακόμα και αν ορισμένες αντιξοότητες σας εμποδίζουν αυτή τη στιγμή. Είσαστε απέναντι σε ορισμένα ζητήματα πάρα πολύ ευνοημένοι. Αξιοποιήστε τις ιδιαίτερες συνέπειες που δημιουργούν οι πράξεις σας.

Αιγόκερως – Ο Ιππότης των Σπαθιών Αντίστροφα

Παρουσιάζετε ένα σκληρό πρόσωπο. Δεν δείχνετε κατανόηση αυτή τη στιγμή και έτσι δεν είσαστε πραγματικά έτοιμοι για να κάνετε τις ερωτικές προσεγγίσεις που επιθυμείτε.

Υδροχόος – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές. Αυτό δεν σημαίνει να σταματήσετε να είσαστε επαναστατικοί, αλλά να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τις ιδιαίτερες κινήσεις σας.

Ιχθείς Εννιά των Πεντάκτινων

Είστε πιο σημαντικοί από ό,τι τώρα μπορεί να νομίζετε. Θυμηθείτε αυτά τα οποία κρίνουν καταστάσεις του παρελθόντος σας και έτσι θα διαπιστώσετε πως έχετε μεγάλη αξία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Είσαστε ερωτικά αναστατωμένοι, και αυτό είναι κάτι που ήδη φαίνεται στον λόγο και στις κινήσεις σας.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Κριός – Η Δύναμη Είναι μία εξαιρετική στιγμή αυτή η ώρα, για να κάνετε ορισμένες απαιτητικές κινήσεις, μην σταθείτε πουθενά, πάρτε τις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Κριός Πέντε των Σπαθιών Μην επιδιώκετε εκείνο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Να ξέρετε πως εάν επιλέξτε για σήμερα σημαντικές...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018

Κριός – Έξι των Πεντάκτινων Εάν προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε μικρότερες επιθυμίες σας αυτή την...