Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μην πιστεύετε όποιον σας λέει πως δεν έχει μυστικά . Ορισμένες φορές μπορεί κάποιος να το εννοεί και να μην καταλαβαίνει πως αυτό που λέει δεν ισχύει. Και εσείς έχετε άλλωστε τα δικά σας μυστικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Α είσαστε συγκεντρωμένοι αυτή τη στιγμή απέναντι σε ορισμένες διεκδικήσεις του αισθηματικού σας τομέα, οι οποίες σας στηρίζουν να κάνετε πρωτότυπες κινήσεις, εδώ και τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην υπερβάλετε απέναντι στους στόχους σας. μην περιμένετε δηλαδή να δείτε την αλλαγή εδώ και τώρα. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει και αυτό, αλλά μην απογοητεύεστε με μικρά εμπόδια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη βρίσκεται τώρα στον αστερισμό της Παρθένου, βοηθώντας σας να δείτε πολύ πιο αναλυτικά ορισμένες καταστάσεις, ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Χρειάζεται θάρρος ο ερωτικός τομέας και σε μία γενική επισκόπηση, εσείς το διαθέτετε. Πρέπει λοιπόν να επενδύσετε σε αυτό. Επικεντρωθείτε στο να πραγματοποιήσετε μεγαλύτερες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στο δικό σας ζώδιο έχετε την κατάλληλη υποστήριξη ώστε πιο αποτελεσματικά να προσεγγίσετε τον αισθηματικό σας τομέα, βγαίνοντας σε συμπεράσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Έχετε περισσότερα πρόσωπα απ’ ό,τι νομίζετε. Επιτρέψτε σε αυτές τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού σας να εκφραστούν, μην επιμένετε να γίνεστε μονοδιάστατοι, διότι δεν είστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Κάποιες υπερβολικέ απαιτήσεις σας μπορούν να καταστρέψουν όμορφες καταστάσεις. Να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στο παρόν σας και μην επιμένετε να συγκρίνετε το τώρα με το τότε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Χρειάζεστε κουράγιο. Φαίνεται σαν να έχετε διαρκώς μία κατάσταση παροδικής ανόδου και παροδικής καθόδου. Αυτό μπορεί να καταντήσει πάρα πολύ κουραστικό, πραγματικά. Χρειάζεται να βρείτε τις δικές σας ισορροπίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Σελήνη τώρα να σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο μπορείτε να δείτε πολύ λεπτομερώς ορισμένες καταστάσεις, αλλά και να έχετε μεγαλύτερη προσήλωση στους αισθηματικούς σας στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η Σελήνη τώρα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, στηρίζοντάς σας να κάνετε κινήσεις για την ανανέωση του αισθηματικού σας κόσμου. Αξιοποιήστε την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Πάρτε τον χρόνο σας. είναι σημαντικό το ότι είχατε το τελευταίο διάστημα ευκαιρίες για άμεση δράση, αλλά πρέπει να βρείτε και τον χρόνο για να μελετήσετε και κάπως λογικά τα πράγματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...