Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε πιο σημαντικές κινήσεις. Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία αυτή, καθώς η ημέρα θα αποδειχθεί σημαντικότατη για τον αισθηματικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Να είσαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να καταλάβετε την αξία του να προχωρήσετε σε μελετημένες ενέργειες. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με την Σελήνη σας στηρίζει αισθηματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε τρίγωνο τώρα με τον μόλις πρόσφατα ορθρόδρομο Ουρανό είσαστε σε θέση να αυξήσετε τον πήχη των κινήσεών σας πολύ σημαντικά σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Είσαστε έτοιμοι για μεγάλες ερωτικές δράσεις, με την κυβερνήτη σας Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, αισθανθείτε λοιπόν άνετα απέναντι σε νέες ερωτικές καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Είσαστε σε θέση να κάνετε δυναμικές κινήσεις, με την επιρροή που δέχεστε από το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου και της Σελήνης. Μην χάσετε λοιπόν αυτή τη αστρολογική εύνοια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλά και τον κυβερνήτη σας Ερμή σε τρίγωνο εμ τον Ουρανό, έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες για ανανεωμένες και δραστικές ερωτικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. με το τρίγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη έχετε σημαντικότατες δυνατότητες. Είσαστε ευνοημένοι ιδιαίτερα στο έντονο φλερτ.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην δώσετε αξία στα μικρά ζητήματα, ειδικά σήμερα, που χετε την ευκαιρία να ελευθερώσετε τον ερωτισμό σας και να δείτε πιο θετικά ορισμένες καταστάσεις του αισθηματικού σας κόσμου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η ημέρα δίνει ευκαιρίες για ανεβασμένο πήχη κινήσεων και είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε την ημέρα, έτσι ώστε να βρεθείτε πιο κοντά προς τον δρόμο για την αισθηματική σας ανανέωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Συγκεντρώστε πληροφορίες, ώστε να αντιληφθείτε πιο συνολικά τις καταστάσεις και να γνωρίζετε καλύτερα με αυτόν τον τρόπο το πώς ακριβώς είναι χρήσιμο να δράσετε από εδώ και πέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον Ερμή ε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε εξαιρετικά πιο ανεβασμένες και σημαντικές δράσεις. Να είσαστε έτοιμοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσέξτε κάπως τώρα με την επιρροή που δέχεστε από το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, ώστε να μην γίνεστε υπερβολικοί απέναντι στην κριτικοί που κάνετε, αυτή τη στιγμή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό είσαστε έτοιμοι για κινήσεις ανανέωσης. Προσέξτε όμως την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει, μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να σχηματίζουν τώρα τρίγωνο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δείξτε πως πραγματικά ξέρετε τι κάνετε και πως δεν λειτουργείτε με τρόπο αυθαίρετο. Έχετε την ευκαιρία να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα έχετε την δική σας ευκαιρία να εκφράσετε πολύ πιο ώριμα και με περισσότερη βεβαιότητα, όλη την δύναμη και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...