Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Να έχετε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, καθώς προσφέρει ένα γενικότερο πλαίσιο εύνοιας. Το ερωτικό παρελθόν όμως είναι απαιτητικός χώρος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αξιοποιήστε την ένταση αισθημάτων που δέχεστε τώρα από την επιρροή του τριγώνου της Σελήνης μαζί με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη. Μην κάνετε πίσω σε διεκδικήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σήμερα σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον ορθόδρομο πλέον Ουρανό έχετε την εξαιρετική ευκαιρία πολύ σημαντικών κινήσεων, αυξημένων απαιτήσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε αυστηρές κριτικές, διότι αν προσπαθήσετε να πάτε προς τα εκεί θα πέσετε σε μεγάλα λάθη και υπερβολές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Έχοντας την εύνοια τώρα του τριγώνου του κυβερνήτη σας Ηλίου με την Σελήνη μπορείτε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις. Ο δυναμισμός είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η ημέρα είναι δική σας. Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και ο Ερμής βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Συντονιστείτε με ακόμα μεγαλύτερες ενέργειες και διεκδικήστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην κάνετε πίσω από τις διεκδικήσεις σας στο ερωτικό σας παρελθόν. Να έχετε θάρρος, αξιοποιώντας σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Να έχετε κατά νου σας πως η ημέρα δίνει την ευκαιρία για ανάπτυξη μεγαλύτερων δράσεων σήμερα. Να είσαστε συντονισμένοι μέσα σε αυτό το κλίμα γενικότερης εύνοιας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε με μεγαλύτερη εύνοια σήμερα να προχωρήσετε σημαντικές κινήσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό το οποί, παρότι χρειάζεστε,. Συχνότατα δεν το έχετε. Τώρα αυξήστε την δύναμή σας ενεργητικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ερμής βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο με τον πλέον ορθρόδρομο κυβερνήτη σας Ουρανό. Βλέπετε λογικά τις καταστάσεις, ενώ η ευκολία σας στην επικοινωνία είναι κλειδί επιτυχίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Έχετε μία δυσκολία ως προς το να δείτε καθαρά τα πράγματα. Σε αυτό ευθύνεται τώρα το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. Να είσαστε προσεκτικοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...