Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-1-2018
<p>Κριός Τρία των Πεντάκτινων

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε το τι θέλετε ακριβώς να κάνετε. Ειδικά εάν οι κινήσεις σας αναφέρονται σε πρόσωπο από το παρελθόν σας, γνωρίστε καλύτερα τι ζητάτε τώρα.

Ταύρος Πέντε των Σπαθιών

Πρέπει να αντιληφθείτε το πλαίσιο μέσα στο οποίο επηρεάζεστε θετικά. Εάν αυτό γίνει, θα καταφέρετε να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά και οι κινήσεις σας να είναι πιο έντονες.

Δίδυμοι Ντάμα των Ράβδων

Εάν σκοπεύετε να δώστε κάποια δεύτερη ευκαιρία, προσπαθήστε να δείτε κατά πόσον από τη δική σας πλευρά μπορείτε να διαχειριστείτε μία τέτοια κατάσταση, διότι ενδεχομένως δεν θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος Η Σελήνη

Μην λειτουργείτε καταπιεστικά μέσα στην σχέση σας. ίσως σήμερα να έχετε μία τέτοια τάση και κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε ένα ντόμινο από εντάσεις, που δύσκολα θα σταματήσουν.

Λέων Ο Ερημίτης

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε την σχέση μεταξύ του ερωτικού σας παρόντος και του παρελθόντος. Ορισμένες καταστάσεις σας διαμόρφωσαν και πρέπει να τις αναγνωρίσετε καλύτερα, ώστε να πάτε μπροστά.

Παρθένος Δύο των Ράβδων

Έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε ορισμένες ανεπτυγμένες σας ικανότητες, οι οποίες μέσα στο ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ και την προσέγγισή σας, θα φανούν πολύ χρήσιμες.

Ζυγός Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Να έχετε το θάρρος της γνώμης σας. μην αφήνετε καταστάσεις να πέσουν κάτω, χωρίς από την πλευρά σας να προχωράτε σε ανάλογες κινήσεις. Αξιολογήστε τις καταστάσεις.

Σκορπιός Ντάμα των Κυπέλλων Αντίστροφα

Πάρτε μία ανάσα. Πρέπει να καταλάβετε πως όταν κάτι δεν σας ευχαριστεί, δεν πρέπει αν συνεχίσετε να το κάνετε. Στον κόσμο των συναισθημάτων, ελάτε πιο κοντά στην ευτυχία.

Τοξότης Ακόλουθος των Σπαθιών

Κάποιες δηλώσεις σας ίσως ήταν υπερβολικές το τελευταίο διάστημα, πρέπει να αναγνωρίσετε το κατά πόσον όντως τις εννοούσατε,. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ίσως και το περιβάλλον σας.

Αιγόκερως Η Εγκράτεια

Κάνετε υπομονή απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις και αυτό είναι σημαντικό. Όμως, ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε την υπομονή μας.

Υδροχόος Ιππότης των Ράβδων

Ορίστε τις προτεραιότητές σας και από εκεί και πέρα προχωρήστε σε δράσεις. Είναι πράγματι χρήσιμο και θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε το τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμείτε.

Ιχθείς Τέσσερα των Σπαθιών

Εάν αυτό το οποίο αντιμετωπίζετε από το πρόσωπο που σας αφορά είναι η αδιαφορία, πρέπει να αξιοποιήσετε τώρα και εσείς από την πλευρά σας την ίδια στρατηγική, με προσοχή βέβαια.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Κριός - Η Δύναμη Αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι πιο κοντά σας αυτή τη στιγμή, απ’ ό,τι νομίζετε. Μη διστάσετε να κάνετε την κίνηση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Κριός Έξι των Ράβδων Με ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν μόνο τον ενθουσιασμό, αλλά και την κριτική σας σκέψη, μαζί με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-1-2018

Κριός Επτά των Ράβδων Μην προχωράτε σε κινήσεις που γνωρίζετε εκ προοιμίου πως σας φέρνουν πιο κοντά σε αδιέξοδα και κάνουν ακόμα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...