Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/1 – 14/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/1 – 14/1/2018
<div>Κριός
Αφιερώστε χρόνο για να πείτε στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί  εσάς πόσο σας ενδιαφέρουν. Φανταστείτε τη χαρά που θα έχουν αν τους πείτε! Σεβαστείτε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός. Επικεντρωθείτε σε αυτό που έχετε κοινό σε υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Εστίαση στην ευτυχία, την αγάπη και τη σοφία.
Ταύρος
Αυτή μπορεί να είναι μια χαρούμενη και ερωτική εβδομάδα για σας. Προσθέτοντας χαλαρωτικό διαλογισμό ή δημιουργική απεικόνιση στο ημερήσιο πρόγραμμά σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη η εβδομάδα. Η αυτοσυγκέντρωση μπορεί επίσης να βοηθήσει τις μέρες που έρχονται. Η καλλιτεχνική δημιουργικότητα και οι σπουδές ευνοούνται. Επιπλέον, οι χώροι σπουδών ή η τέχνη μπορεί να γίνει ένας τόπος όπου θα συναντήσετε έναν πιθανό σύντροφο.
Δίδυμοι 
Η θεραπεία του σώματος, της ψυχής και, επίσης, των σχέσεών σας - όχι μόνο των ερωτικών - μπορεί να γίνει πολύ υποσχόμενη αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά τις σχέσεις, η ενδυνάμωση των δεσμών σε κάθε επίπεδο, λαμβάνει επίσης επωφελείς επιρροές.
Καρκίνος 
Οι φίλοι, οι συνάδελφοι και πιθανώς ένας νέος σύντροφος μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην διάθεσή σας. Δεδομένου ότι είναι ο Κρόνος που φέρνει αυτήν την επιρροή, είναι ως επί το πλείστον στο χέρι σας να μετατρέψετε αυτό το διάστημα σε καλό ή ακόμα και πολύ καλό. Λειτουργείστε με σύνεση και τα ερωτικά οφέλη θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από την εβδομάδα.
Λέων 
Διορθώνετε τις καταστάσεις και θεραπεύετε τις "πληγές" στην ερωτική ζωή σας. Εργαστείτε σε αυτό. Νέες γνωριμίες και φλερτ επίσης ευεργετικές επιδράσεις. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, ωστόσο, ζητήστε τη συμβουλή ενός φίλου. Η υγεία της σχέσης σας είναι θέμα στρατηγικής.
Παρθένος 
Αυτή είναι μια πολύ καλή και πολύ χαρούμενη περίοδος για εσάς. Πρέπει να εργαστείτε για τις σχέσεις σας, αλλά και κάτι απρόοπτα καλό μπορεί να συμβεί. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και αυτοδυναμία. Χρησιμοποιήστε αυτά τα καύσιμα για να δημιουργήσετε μια καλή εβδομάδα και καλύτερες καταστάσεις για τις επόμενες ημέρες. Η αγάπη, ειδικά για εκείνους που αναζητούν μια σχέση και για όσους έχουν αρχίσει πρόσφατα να είναι σε ένα φλερτ, υποστηρίζεται.
Ζυγός 
Η εύρεση χρόνου για να φροντίσετε τον εαυτό σας είναι κάτι που πρέπει να κάνετε. Οι καταστάσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να το κάνετε αυτό, αλλά είναι σωστό να κάνετε, ακόμη και αν δεν υπάρχει καμιά απαιτητική αναγκαιότητα. Η οικογένεια μπορεί επίσης να ζητήσει την προσοχή σας. Προσφέρετε ό,τι μπορείτε στους άλλους, αλλά με σεβασμό στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας.
Σκορπιός 
Όλα τα είδη σχέσεων λαμβάνουν επωφελείς επιρροές. Αν η ψυχή σας θέλει να αφεθείτε σε έναν νέο έρωτα, αυτό πρέπει να κάνετε, ακούστε το ένστικτό σας. Ταυτόχρονα, είναι μια καλή περίοδος για ψώνια ομορφιάς. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι, και ειδικά πράγματα με σημαντικό κόστος, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να γίνει αυτό.
Τοξότης
Αυτή η περίοδος σας προσφέρει τύχη στον έρωτα. Συνεργαστείτε με αυτή την τύχη για να μετατρέψετε αυτήν την εβδομάδα σε μια υπέροχη ευκαιρία, σχετικά με αυτά τα θέματα. Η αναζήτηση νέου συντρόφου ή μια θεαματική επανασύνδεση είναι δύο παραδείγματα για το τι μπορείτε να κάνετε. Φυσικά, βρείτε τις καλύτερες ενέργειες για την περίπτωσή σας.
Αιγόκερως 
Οι σπουδές και οι τέχνες έχουν πολύ καλές επιρροές αυτήν την περίοδο. Μπορεί να συμβεί κάτι βαθιά ερωτικό σε χώρους έρευνας και σπουδών. Η προώθηση του εαυτού σας θα σας βοηθήσει περισσότερο από την προώθηση των επιτευγμάτων σας ή των δημιουργιών σας. Όλες οι σχέσεις να ξέρετε ότι λαμβάνουν θετικές επιρροές, και μάλιστα πολύ ισχυρές.
Υδροχόος 
Η σeξουαλική ενέργεια είναι πολύ δυνατή. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση είναι ένας βασικός λόγος που φαίνεστε τόσο πολύ γοητευτικοί αυτήν την εβδομάδα. Βέβαια πρέπει να προσέξτε να μην εξελιχθεί η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση σε αλαζονεία, αυτό πρέπει να το αποφύγετε με κάθε θυσία. 
Ιχθείς 
Οι σχέσεις, το φλερτ, η αγάπη, ο έρωτας, λαμβάνουν κάθε είδους ευεργετικές επιδράσεις. Είναι περίοδος θεραπείας στις σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και για την εύρεση ενός νέου συντρόφου, την ενίσχυση των δεσμών που έχετε, για να κάνετε τη σχέση σας πιο σοβαρή και επίσημη, για να έχετε δημιουργικές και εμπνευσμένες συναντήσεις και συζητήσεις ... Με μία λέξη, τα πάντα!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Κριός Οι σχέσεις είναι πολύ τυχερό πεδίο σήμερα. Γίνονται ακόμα πιο ευχάριστες καθώς προχωρά η εβδομάδα. Ο διαλογισμός και η...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Θα υπάρξουν πολλά και σημαντικά ερωτικά δώρα της Νέας σελήνης σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Το καινούριο Φεγγάρι στην Παρθένο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Έχετε την δυνατότητα να δείτε τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Κριός Είναι μια πολύ δυναμική και όμορφη εβδομάδα για τα ερωτικά σου. ειδικά μετά από τις 5 Απριλίου, που ο Άρης από τον Ταύρο συναντάει...

Προβλέψεις homo gay 10/10 – 16/10/2016

Προβλέψεις homo gay 10/10 – 16/10/2016

Προβλέψεις homo gay 10/10 – 16/10/2016

Η εβδομάδα αυτή θα είναι τέρμα ερωτική! Καλές ειδήσεις σε μόνιμες σχέσεις, με έξαρση της τρυφερότητας, αλλά και δυνατές συγκινήσεις στο...