Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον κυβερνήτη σας Άρη σε σύνοδο με τον Δία, από τον Σκορπιό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι ώρα για δράση και αυτό χρειάζεται πραγματικά να το κατανοήσετε, έτσι ώστε και οι κινήσεις σας να δουν ως στόχο τους έναν πιο ανεβασμένο πήχη. Μπορείτε και πρέπει να το κάνετε αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Χρειάζεστε χρόνο για να πάρετε αποφάσεις, όμως τώρα πρέπει να δείξετε το μαχητικό σας πρόσωπο. Έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στον αστερισμό του Ζυγού σας δίνει νέες ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε καταστάσεις σε σχέση με πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Να είσαστε σαφείς και να μην υπερβάλετε απέναντι στα όσα έχετε να πείτε και να κάνετε. Είσαστε αυτοί που είσαστε, μην προσπαθείτε να είσαστε λοιπόν το οτιδήποτε άλλο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Να έχετε θάρρος, διότι η εγρήγορση στην οποία βρίσκεστε σας στηρίζει έτσι ώστε ο πήχης των κινήσεων και των στόχων σας να είναι αυξημένος. Έχετε λοιπόν μία μοναδική ευκαιρία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η Σελήνη εισερχόμενης το ζώδιό σας ενεργοποιεί αυτή την ικανότητά σας στην διπλωματική συζήτηση. Η κίνησή σας για μία επανασύνδεση πρέπει να βασιστεί εκεί, σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Στο ζώδιό σας πριν από 24 χρόνια σχηματίστηκε μία σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Δία. Η ίδια όψη σχηματίζεται και σήμερα, στο δικό σας ζώδιο. Αξιοποιήστε αυτό το κλείσιμο του ερωτικού σας κύκλου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Άρης και ο κυβερνήτης σας Δίας τώρα σχηματίζουν σύνοδο. Αυτή την όψη, έχουμε να την δούμε εδώ και 24 χρόνια, από την θέση του Σκορπιού και έτσι τώρα το παρελθόν σας κλείνει έναν κύκλο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην άνετε πίσω απέναντι σε διεκδικήσεις σας. προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. αλλά μην προσπαθήσετε να βρείτε το «δίκιο» σας, απέναντι σε καταστάσεις του παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Να έχετε εμπιστοσύνη στην ημέρα, διότι ακόμα η όψη του κυβερνήτη σας Ουρανού σας επηρεάζει θετικότατα, ετοιμάζοντάς σας για σημαντικές κινήσεις, που είναι προωθητικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με κάποια προσπάθεια να ηρεμίσετε και να χαλαρώσετε κατά την διάρκεια της προσέγγισής σας θα είσαστε πιο αποτελεσματικοί. Αποφύγετε ακόμα τις μεγάλες δηλώσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...