Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-1-2018
<p>Κριός Ο Τροχός της Τύχης

Από αυτή τη στιγμή ετοιμάζεστε να ανανεωθείτε. Κερδίστε την ημέρα, αναβάλετε υποχρεώσεις και ζήστε την, χωρίς όρια, χωρίς αναστολές. Είναι κάτι το οποίο αξίζετε.

Ταύρος Τέσσερα των Ράβδων Αντίστροφα

Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να κάνει πίσω εξαιτίας μικρών ζητημάτων. Δείξτε περισσότερο θάρρος. Η ημέρα είναι σημαντική και θα είναι κρίμα να μην την αξιοποιήσετε.

Δίδυμοι Η Σελήνη

Δείξτε πως πραγματικά ξέρετε τι θέλετε. Πώς βέβαια μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ξέρουμε τι θέλουμε; Όντως, δεν μπορούμε. Όμως μπορούμε να προσεγγίσομε τις επιθυμίες μας.

Καρκίνος Πέντε των Ράβδων

Προσέξτε μην προχωρήσετε σε δηλώσεις τις οποίες γνωρίζετε και εσείς οι ίδιοι πως δεν εννοείτε. Βρείτε τις ισορροπίες σας. Κάντε κινήσεις που εμπιστεύεστε και προχωρήστε σταθερά.

Λέων Οκτώ των Ράβδων

Ξέρετε πως για να προχωρήσετε αυτή τη στιγμή οι ενέργειές σας πρέπει να διακατέχονται από τον δυναμισμό που πραγματικά κρύβετε μέσα σας. Να είστε έτοιμοι λοιπόν.

Παρθένος Η Εγκράτεια

Μην υπερβάλετε απέναντι σε δηλώσεις, αλλά μην αποφεύγετε αυτή τη στιγμή τις δυναμικές σας κινήσεις. Είσαστε έτοιμοι για να ανεβάσετε τον πήχη και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσετε.

Ζυγός Ο Πύργος

Ετοιμαστείτε για εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Έχετε ήδη αντιληφθεί πιθανότατα πως πηγαίνετε προς αυτή την κατεύθυνση. Τώρα είσαστε στην ησυχία πριν την τρικυμία.

Σκορπιός Τέσσερα των Κυπέλλων

Μην προσπαθείτε να αποδείξετε το τι είστε με έναν τρόπο αγχωτικό. Ειδικά για σήμερα αφήστε πίσω τέτοιου είδους άγχη και επικεντρωθείτε στο τι πραγματικά ζητάτε στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Πρέπει να γνωρίζετε πού είναι τα όρια. Όχι αναγκαστικά για να τα σεβαστείτε., αλλά για να ξέρετε πότε τα ξεπερνάτε. Σήμερα δεν υπάρχουν όρια, αισθανθείτε άνετοι και ελεύθεροι.

Αιγόκερως Η Ντάμα των Κυπέλλων

Χρειάζεται να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο, το οποίο πραγματικά έχετε μέσα σας, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν του επιτρέπετε να εκφραστεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στις καταστάσεις.

Υδροχόος Το Άρμα

Είσαστε κοντά στο να πετύχετε πολύ περισσότερα. Ίσως έχετε ήδη αρχίσει να βρίσκεστε σε μία σημαντικότερη κατάσταση, σε σχέση με το τελευταίο διάστημα. Προχωρήστε στην δράση.

Ιχθείς Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Δεν υπάρχουν πράγματα που να σας κρατούν ίσως αυτή τη στιγμή, εκτός από τον εαυτό σας, ο οποίος φαίνεται να σας βάζει ορισμένες τρικλοποδιές αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίστε την κατάσταση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2018

Πολλά τα θέματα, οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις των γύρω σας, που σίγουρα πρέπει να συντονίσετε

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως έχετε κουραστεί λόγω κάποιων πιέσεων που έχουν τις ρίζες τους στον επαγγελματικό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...