Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-1-2018
<p>Κριός Επτά των Ράβδων

Μην προχωράτε σε κινήσεις που γνωρίζετε εκ προοιμίου πως σας φέρνουν πιο κοντά σε αδιέξοδα και κάνουν ακόμα και στις θετικές καταστάσεις καταστροφικές, προσοχή λοιπόν.

Ταύρος Η Σελήνη Αντίστροφα

Παραμείνετε ο εαυτός σας. Όμως ορισμένες φορές δεν γνωρίζεται ποιος είναι ο πραγματικός σας εαυτός και παρουσιάζετε ένα υβρίδιο του ποιοι είσαστε. Πάρτε τέτοιες αποφάσεις.

Δίδυμοι Ντάμα των Κυπέλλων

Χρειάζεται να κάνετε κατάβαση στο βάθος της συνειδήσεώς σας, ώστε να γνωρίσετε καλύτερα το ποιοι είστε, γιατί φαίνεται πως πραγματικά το έχετε ξεχάσει, εξαιτίας ορισμένων έντονων καταστάσεων.

Καρκίνος Τρία των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Προσπαθήστε να μην βασίζεστε σε αυτά που λένε και κάνουν οι άλλοι. Να είσαστε αυθεντικοί και να μην περιμένετε να δράσετε με βάση τις συμβουλές τρίτων, προχωρήστε στον δικό σας δρόμο.

Λέων Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ο αισθηματικός σας τομέας είναι κάτι το οποίο δεν αφορά κανέναν άλλον πέραν από εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Επικεντρωθείτε λοιπόν σε αυτό. Εάν χρειάζεστε χρόνο, κινηθείτε ανάλογα.

Παρθένος Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Ίσως έχετε ανάγκη να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα και να μην πάρετε ακόμα αποφάσεις. Είναι ώρα να μάθετε καλύτερα το τα πραγματικά είναι εκείνο το οποίο ζητάτε.

Ζυγός Το Αστέρι Αντίστροφα

Να είσαστε έτοιμοι, διότι σύντομα θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες κινήσεις. Έχετε μία θετική ημέρα, η αυτοπεποίθησή σας αυξάνετε και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, δείξτε θάρρος.

Σκορπιός Ο Ήλιος Αντίστροφα

Είσαστε σε πολύ πιο θετική φάση, από ό,τι βρισκόσασταν το τελευταίο διάστημα. Αναλογιστείτε το τι σήμαινε το τελευταίο διάστημα πραγματικά για εσάς, προτού κάνετε δράσεις.

Τοξότης Η Δύναμη

Καθώς η εύνοια προς το πρόσωπό σας έχει τόσο πολύ αυξηθεί πλέον είσαστε σε θέση να κάνετε κινήσεις οι οποίες σας φέρνουν σε μία ανανεωμένη θέση. Μην χάσετε λοιπόν αυτή τη ημέρα.

Αιγόκερως Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Αν και κάνατε πραγματικά αρκετά βήματα προς τα πίσω το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας διαφόρων επιρροών, τώρα έρχεστε σε μία φάση πολύ πιο ευεργετική και θετική.

Υδροχόος Πέντε των Σπαθιών

Μην πάρετε αποφάσεις μέσα στην ένταση και εν μέσω κάπου σοβαρού σημείου διαφωνιών. Περιμένετε πρώτα να χαλαρώσουν οι καταστάσεις, ώστε να μάθετε τι ευθύνεται.

Ιχθείς Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Μην παίρνετε πίσω ορισμένες δηλώσεις σας, εάν δεν νοιώθετε πραγματικά πως δεν τις εννοούσατε. Είναι σημαντική η υποχωρητικότητα βέβαια, αλλά μόνο όταν έχει όντως νόημα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Είσαστε ερωτικά αναστατωμένοι, και αυτό είναι κάτι που ήδη φαίνεται στον λόγο και στις κινήσεις σας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Κριός Έξι των Ράβδων Με ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν μόνο τον ενθουσιασμό, αλλά και την κριτική σας σκέψη, μαζί με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Κριός Η Εγκράτεια Έτοιμοι είσαστε να δείτε πιο λογικά τις καταστάσεις. Μην φοβάστε, αυτό δεν θα στερήσει τίποτα από τον πρακτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Κριός -Επτά των Πεντάκτινων Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Να είσαστε πιο ήρεμοι. Δεν είναι ανάγκη να δένεστε με ενοχλητικές και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...