Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Να αναλάβετε πρωτοβουλίες σήμερα, καθώς έχεε εξαιρετική εύνοια μέσα από το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Δία. Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που έχουν καθιερωθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την Αφροδίτη που κυβερνά τον αστερισμό σας σε εξάγωνο με τον Δία, μπορείτε να αξιοποιήσετε την θετική και γλυκεία πλευρά του εαυτού σας, κάνοντας ώριμες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η ημέρα δίνει γενικά μία πιο αισιόδοξη οπτική απέναντι στα πράγματα. Προσπαθήστε να συμμετέχετε σε αυτήν. Το τελευταίο διάστημα σας δόθηκαν ευκαιρίες για κάνετε κινήσεις, μην σταματάτε τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Μπορείτε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να δημιουργήσετε ισορροπίες μέσα στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος. Πάρτε λοιπόν αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει με τον Δία από τον Σκορπιό εξάγωνο, που πρόκειται σήμερα να σας δώσει μεγάλη αύξηση της δύναμής σας, προχωράτε σε στρατηγικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Θέλετε να περάσετε σε ένα άλλο σημείο, αλλά πιθανότατα δυσκολεύεστε με το να καθαρίσετε το τι εννοείτε με αυτό. Προσπαθήστε να αναζητήσετε απαντήσεις, ακολουθώντας όμως ενέργειες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Τώρα χρειάζεται να πάρετε απόφαση να ενεργήσετε, καθώς το εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Δία σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για ενίσχυση των δράσεών σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Άρη τώρα σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα η εύνοια που δίνεται σε εσάς είναι πολύ μεγαλύτερη απέναντι σε κινήσεις, με την αξιοποίηση της πιο μυστηριακής σας πλευράς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μεν το εξάγωνο της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Δία είσαστε σε πιο θετική θέση, ενώ με το εξάγωνο Ηλίου-Δία έχετε ευκαιρία να αξιοποιήσετε μία πιο προσεγμένη στρατηγική δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Από το ζώδιό σας ο ήλιος θα σχηματίσει το εξάγωνό του ε τον Δία. Από την δική σας πλευρά θα κάνετε σημαντικότατες και πολύ προωθημένες κινήσεις, σε σχέση με τον τελευταίο διάστημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις καταστάσεις και στην ημέρα. Έχετε άλλωστε ευκαιρίες και είναι μεγάλο λάθος να λείπετε από τις τόσο θετικές αστρολογικές επιρροές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προχωρήστε σε μία πιο βαθειά κατανόηση και ανάλυση των αισθηματικών σας καταστάσεων. Μην κάνετε ακόμα βαρυσήμαντες δηλώσεις. Παραμείνετε ο εαυτός σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Υπάρχει μία ιδιαίτερη ευκαιρία σήμερα για εσάς. Η Σελήνη που μάλιστα βρίσκεται και στον Υδροχόο τώρα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...