Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είσαστε έτοιμοι για πολύ μεγαλύτερες κινήσεις, με τον κυβερνήτη σας Άρη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Το μυστήριο αλλά και η δύναμη τώρα σας καθοδηγούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη τώρα σε εξάγωνο μαζί με τον Δία έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την διπλωματική σας φύση, αλλά και την έμφυτη ευγένειά σας στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μέσα σε ένα θετικό αστρολογικό πλαίσιο, δεν πρέπει εσείς από τη δική σας πλευρά να κάνετε πίσω. Έχετε σημαντικές ευκαιρίες και είναι σημαντικό να συντονιστείτε με τις θετικές όψεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Καθώς είσαστε σε μία φάση κατά την οποία οι δικές σας κινήσεις με σκοπό την λήξη παρεξηγήσεων ευνοούνται, είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το πλαίσιο να κάνετε υποχωρήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτη σας Ήλιος από τον αστερισμό του Αιγόκερω σχηματίζει ένα εξαιρετικό εξάγωνο με τον Δία, από τον Σκορπιό. Έχετε δύναμη, αλλά και πνευματική εγρήγορση, αξιοποιήστε τα όπλα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην  κάντε πίσω. Εάν το τελευταίο διάστημα ξεκινήσατε πιο ενεργά τις κινήσεις σας, έχοντας μάλιστα και την επιρροή των θετικών προς εσάς όψεων, τώρα θα πρέπει να συνεχίσετε, για να μην χάσετε ό,τι ξεκινήσατε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Παράλληλα με την Σελήνη στο ζώδιό σας, έχετε και την επιρροή του εξαγώνου της Αφροδίτης, που είναι και κυβερνήτης σας, με τον Δία. Μπορείτε να προωθήσετε σημαντικά τους στόχους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με το εξάγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, έχουμε την δημιουργική συμμαχία δύο πλανητών, ο ένας της δυναμικής δράσης και ο άλλος του μυστηρίου, ετοιμαστείτε για εξελίξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Πρέπει να αντιληφθείτε την μεγάλη σημασία των σημερινών όψεων για εσάς. Με το εξάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Δία, επενδύστε στην εξωτερικευόμενη εσωτερική σας δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Από το ζώδιό σας, ο Ήλιος σχηματίζει τώρα με τον Δία εξάγωνο, κάτι το οποίο σας επηρεάζει έτσι ώστε να απελευθερώσετε πιο δυναμικές πλευρές του εαυτού σας, για να πάρετε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Πρέπει να πάρετε απόφαση να κάνετε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από συναισθηματικά αδιέξοδα. Μην καθοδηγηθείτε από τις ενοχές σας. μελετήστε τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είσαστε τώρα πράγματι σε ένα πιο θετικό σημείο. Μπορείτε να αναλάβετε περισσότερες δράσεις, οπότε επενδύστε αυτό το διάστημα σε έναν γενικό σχεδιασμό των κινήσεών σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη μπορείτε τώρα να καταφέρετε περισσότερες...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο τώρα της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη καταφέρνετε να βρίσκεστε σε μία πιο προνομιακή θέση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...