Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για σπουδαίες δράσεις στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει σπουδαίες συνόδους και εξάγωνο με τον σύντροφό της Άρη. Με την σύνοδό της με τον Ήλιο, ειλικρινή συναισθήματα ανθίζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα τον ερωτικό τομέα. το πιθανότερο είναι το να συναντήσετε μπροστά σας ερωτισμό και ειλικρίνεια, συμπεριφερθείτε αναλόγως, μην χάσετε όμορφες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στον αστερισμό του Σκορπιού, έχετε την ευκαιρία για δράσεις που σας οδηγούν πιο κοντά σε έντονους ερωτικούς στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη και οι δύο από τον Αιγόκερω δίνει σε εσάς την δυνατότητα να εκφράσετε αγνών και ειλικρινά τα συναισθήματά σας αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Το γενικότερο θετικό κλίμα σας καλεί και εσάς να αφήσετε με την σειρά σας άγχη και εντάσεις και να αφήσετε την αγκαλιά σας να ανοίξει, για να υποδεχθεί τα συναισθήματα του αγαπημένου σας προσώπου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Είσαστε πολύ ευνοημένοι με το πλήθος όψεων που σχηματίζει σήμερα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη. Η αγνότητα με την σύνοδό της με τον Ήλιο και ο ερωτισμός και το πάθος με το εξάγωνό της με τον Άρη σας καθοδηγούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την σύνοδο του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με την Αφροδίτη, αλλά και με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας, το ερωτικό παθ0ς και η μυστηριώδης αισθηματική σας πλευρά, καθορίζουν την ημέρα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Συντονιστείτε με το θετικό κλίμα. Ειδικά για όσους έχουν για κυβερνήτη δεκανού τον Ήλιο, η ημέρα θα έχει έντονο ερωτισμό και μεγάλη εύνοια ως προς τον αισθηματικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να σχηματίζει τόσο ερωτικές όψεις και μάλιστα και με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο, τους οποίους φιλοξενείτε, απελευθερώνεστε για τα καλά, συναισθηματικώς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Εμπιστευτείτε το διάστημα αυτό, κατά το οποίο οργανώνετε τις αλλαγές σας στην ερωτική σας ζωή. Να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις και ιδιαίτερες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είστε πιο κοντά σε αυτό που ζητάτε από εδώ και πέρα και πρέπει να προετοιμαστείτε, έτσι ώστε να είσαστε έτοιμοι για τα μεγάλα που έρχονται. Αφήστε πίσω τα άγχη σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η ημέρα σας επηρεάζει με έναν τρόπο δύσκολο. Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να βρίσκεται σε τετράγωνο μαζί με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να έχετε εσωτερική ηρεμία τώρα. Η λογική σας σκέψη με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας και η αρμονία σας με την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει, μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να σχηματίζουν τώρα τρίγωνο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τώρα μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη ένα σημαντικό τετράγωνο, θα δυσκολευτείτε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...