Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας μέσα στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε εκείνο που ζητάτε εσείς, μην προσπαθήσετε να πετύχετε στόχους που δεν νοιώθετε δικούς σας. αυτός είναι ο αυθεντικός τρόπος αναζήτηση της ευτυχίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Επηρεάζεστε από τους άλλους σε επικίνδυνο σημείο αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται να αναδιοργανώσετε ορισμένες υποθέσεις σας και να αρχίσετε ξανά να αναλύετε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Μην μένετε στα μικρά πράγματα, δώσετε ώθηση κατάλληλη, έτσι ώστε να συμβούν τα μεγάλα και σπουδαία, τα οποία και σας ενδιαφέρουν. Να δείχνετε επιείκεια, όχι μόνο δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος τώρα σε εξάγωνο με τν δυνατό Άρη σας προσφέρει την δέουσα αποφασιστικότητα, απέναντι στις ερωτικές καταστάσεις του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δεν έχει σημασία το πώς οι άλλοι βλέπουν τις καταστάσεις ή τουλάχιστον έχει πολύ μικρότερη σημασία από ό,τι εσείς νομίζετε. Να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αυτές τις σκέψεις σας, για την γνώμη των άλλων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Όσο περισσότερο μαθαίνετε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο μαθαίνετε και το τι σήμαιναν για εσάς ορισμένα πρόσωπα του ερωτικού σας παρελθόντος. Τώρα βρίσκεστε στην αξιοποίηση τέτοιων εμπειριών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην φοβάστε το να έχετε αδυναμίες, όλοι μας έχουμε. απλά, χρειάζεται να το παραδεχθείτε και χωρίς άγχη και προβληματισμούς, να τις αντιμετωπίσετε, χωρίς να κατηγορείτε για αυτές τους άλλους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο ήλιος τώρα σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία. Αυτή η αστρολογική κατάσταση έρχεται για να φέρει σε εσάς την αύξηση του εγωισμού σας, με μία πολύ αρνητική έννοια, να είστε προσεκτικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δείτε τι πραγματικά σας αφορά. Μην κάνετε ορισμένες καταστάσεις πιο μεγάλες από ό,τι είναι. Αυτή σας  τάση βασίζετε σε ορισμένες ανασφάλειες οι οποίες κρατούν από το παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Δείτε το για ποιον λόγο ορισμένες καταστάσεις συμβαίνουν, πες είναι δηλαδή οι πραγματικές αιτίες πίσω από ορισμένες συμπεριφορές. Καμιά φορά βέβαια, κάτι μπορεί να είναι και απλά τυχαίο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ξεχωρίστε το ποιες από τις ιδέες που έχετε είναι δικές σας και το ποιες από αυτές ανήκουν σε άλλους και σας τις έχουν απλά μεταθέσει. Αυτό θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...