Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις για τον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες αλλαγές. Τώρα έχετε πραγματικά την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο ουσιαστικά και να μελετήσετε τα σχέδιά σας στα ερωτικά σας ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην φοβηθείτε κάποιες κινήσεις τις οποίες δυσκολεύεστε να ερμηνεύσετε. Προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση ήπια, χωρίς να είστε προκατειλημμένοι, ηρεμήστε λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η υπερβολή θα είναι το χειρότερο πράγμα που έχετε να κάνετε. Πάρτε τις ευκαιρίες θετικά, μην δράτε απρόσεκτα και μην καταπιέζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα ήταν μεγάλο λάθος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσοχή σήμερα, καθώς ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο μαζί με τον Δία. Αυτή η κατάσταση έρχεται να σας φέρει ορισμένους εγωισμούς. Όμως, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη σας κάνει δυναμικούς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθήστε να μην υπερβάλετε απέναντι στις απαιτήσεις σας. εάν ψάχνετε να βρείτε το «τέλειο» θα απογοητευτείτε. Θυμηθείτε πως και εσείς είσαστε απλά άνθρωποι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η ισορροπία είναι αναγκαία. Δεν χρειάζεται πολύς κόπος αυτή τη στιγμή για να την κατακτήσετε, αλλά πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά την προσπάθειά σας. δράστε λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Κάνοντας μελετημένα βήματα αυτή τη στιγμή θα καταφέρετε να βρείτε τις λύσεις τις οποίες αναζητούσατε το τελευταίο διάστημα. Η εμπειρία θα αποδειχθεί χρήσιμος σύμβουλος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Προσέξτε πολύ με το τετράγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Δία, καθώς λέτε και κάνετε υπερβολές, φέρεστε εγωιστικά και δεν κοιτάτε ποιες είναι ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να κατανοήσει το τι συμβαίνει. Ο εγωισμός σας έχε αρχίσει να παίρνει έδαφος. Νοιώθετε αδικημένοι, αλλά είναι πιθανότατο να παρεξηγείτε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν σας γεμίζει αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά σας αφορά, μην διασπάστε άνευ ουσίας και λόγου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είσαστε δυναμικοί, αλλά φαίνεται πως αυτό συχνά το ξεχνάτε, με αποτέλεσμα να πηγαίνετε πιο πίσω, αντί μπροστά. Θυμηθείτε λοιπόν ποιοι πραγματικά είστε και έτσι δράστε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Χρειάζεται να αντιληφθείτε την αξία της τελευταίας εβδομάδας για την δική σας αισθηματική πραγματικότητα....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...