Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-1-2018
<p>Κριός Πέντε των Σπαθιών

Κάντε υπομονή απέναντι σε περίεργες συμπεριφορές, καθώς η ημέρα αυτό που ζητάει ουσιαστικά από εσάς είναι το να δράσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ταύρος Ο Τροχός της Τύχης

Μην βασίζεται το σύνολο των κινήσεών σας σε ό,τι θεωρείτε δεδομένο. Σας ενημερώνουμε πως πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν, μεταξύ των οποίων και εσείς.

Δίδυμοι Το Άρμα Αντίστροφα

Εάν επιλέγετε τώρα την ασφαλή οδό, σύντομα θα καταλάβετε πως χάσατε στον βωμό της ασφάλειας, την ευκαιρία για σπουδαιότερες κινήσεις, οι οποίες όμως απαιτούν ένα ρίσκο.

Καρκίνος Ο Κρεμασμένος

Μάθετε τι είναι αυτό το οποίο η καρδιά σας ζητάει. Δεν είναι εύκολο να το ανακαλύψετε. Είναι διαδικασία δύσκολη ενίοτε και περιπετειώδης. Πόση περιπέτεια αντέχετε;

Λέων Η Δύναμη

Δείξτε πως πραγματικά η αύξηση της δύναμης δεν σημαίνει αναγκαστικά και αύξηση του εγωισμού. Χειραφετήστε την δύναμή σας, χειραφετήστε αυτήν και όλη σας την εσωτερική ενέργεια.

Παρθένος Ντάμα των Σπαθιών

Χρειάζεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Εάν κάτι πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό είναι ο εαυτός σας. δείξτε προσοχή σε αυτό, ώστε να βγείτε ανανεωμένοι.

Ζυγός Ο Διάβολος

Πρέπει μα αντιληφθείτε το πότε οι κινήσεις σας δεν ευνοούν κανέναν απολύτως. Αποφύγετε υπερβολές, όχι όμως καταπιέζοντας τον εαυτό σας, αλλά αντιλαμβανόμενοι το σωστό.

Σκορπιός Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Εάν τώρα γίνετε κάπως άδικοι απέναντι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, να ξέρετε πως θα αντιδράσετε πολύ πιο έντονα από ό,τι σε άλλες συνθήκες, απαιτείτε διπλή προσοχή λοιπόν.

Τοξότης Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Κάντε ένα διάλλειμα από ό,τι σας κουράζει, από όσα σας τρώνε χρόνο και ενέργεια, αποπροσανατολίζοντάς σας από αυτό που πραγματικά γεμίζει την καρδιά σας με ευτυχία.

Αιγόκερως Έξι των Σπαθιών

Τραβάτε πλώρη για αχαρτογράφητα νερά. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν πάτε και πολύ μακριά, όμως και πάλι θα τολμήσετε πράγματα που μέχρι τώρα σας φαίνονταν αδιανόητα.

Υδροχόος Πέντε των Κυπέλλων

Με λίγη περισσότερη ακρίβεια στις κινήσεις σας θα καταφέρετε να δείτε πώς πραγματικά έχει η κατάσταση. Καμιά φορά, εάν δεν δράσουμε, δεν μπορούμε να αναλύσουμε καταστάσεις.

Ιχθείς Η Σελήνη

Η εμπειρία σας έχει το τελευταίο διάστημα αρχίσει να γράφει μέσα σας. έτσι, ετοιμάζεστε για σπουδαιότερες κινήσεις. Ετοιμάστε το έδαφος λοιπόν για τα επόμενα βήματά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Το ότι κρατάτε τόσο κρυφή την ερωτική σας ζωή, κάποιους τους βάζει σε πολλές και υπόγειες σκέψεις,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-1-2018

Κριός Το Αστέρι Ώρα για περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που αν και ισχύει για εσάς, πρώτα από όλα πρέπει να το πιστέψετε εσείς. Από εκεί και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Κριός- Ο Θάνατος Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Είναι αστείο, αλλά πράγματι όλοι μας όταν έχουμε φτάσει στο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη...