Ο Ερμής στον Αιγόκερω: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στον Αιγόκερω: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Κριός

Για τις επόμενες 20 ημέρες το κέντρο βάρους της ζωής σας περνάει στα επαγγελματικά θέματα και μπορείτε να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτόν τον τομέα. Γίνεστε οξυδερκείς και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Εξαιρετική στιγμή για εμπόριο και συνεργασίες.

Ταύρος

Κάτι που ξεκίνησε γύρω τις 27 Νοεμβρίου με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί με σωστό τρόπο. Σας απασχολούν αλλά με θετική έκβαση θέματα νομικά και έρευνας, που μπορείτε να τα δείτε με μεγάλη σοβαρότητα. Ο τομέας της εκπαίδευσης ευνοείται.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Αιγόκερω για εσάς αφορά οικονομικά έγγραφα ή μια σοβαρή συζήτηση μεταξύ εσάς και ενός εταίρου. Αυτό που ξεκίνησε γύρω στις 27 Νοεμβρίου 2017 με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου θα καταλήξει σε έναν βαθύ ειλικρινή έλεγχο της πραγματικότητας - ήρθε η ώρα να το βγάλετε στη γραμμή, ενώ ήρεμα και άμεσα κοιτάζοντας αυτό που σας κάνει ανήσυχο.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σας, και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου, προτείνουν μια επίσημη δέσμευση (γάμος) ή μια κρίσιμη συζήτηση. Αυτό που άρχισε γύρω στις 27 Νοεμβρίου 2017 με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου θα συζητηθεί ανοιχτά και θα αποφασιστεί. Η αμοιβαία εστίαση μπορεί να κατευθύνεται κατά μήκος του ίδιου μονοπατιού.

Λέων

Ο Ερμής στον Αιγόκερω αφορά τον τομέα της ρουτίνας και των υποχρεώσεων. Τα εργασιακά καθήκοντα, οι ευθύνες σε κάποιον, η ιατρική διάγνωση ή το νέο υγειονομικό καθεστώς θα εδραιωθούν και αυτό θα βασιστεί σε αυτά που αναπτύσσονται από τις 27 Νοεμβρίου με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου.

Παρθένος

Ο Ερμής στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου μπορεί να προσθέσει μια προφορική δέσμευση ή σχέδιο δράσης για τις παραπάνω εξελίξεις. Αυτό που ξεκίνησε γύρω στις 27 Νοεμβρίου 2017 με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου θα οδηγήσει σε μια σταθερή δέσμευση σε ό, τι θέλετε. Ιδιαίτερα ευνοϊκές εξελίξεις για την ομιλία σας σε κάποιον ή για συγγραφή.

Ζυγός

Ο Ερμής στον εγχώριο τομέα σας, και η σύνοδός του με τον Κρόνο αφορούν έγγραφα στο σπίτι, μια καθορισμένη συζήτηση / απόφαση οικογένειας ή οικιστικά σχέδια που  μπορούν να κρυσταλλωθούν. Οι συζητήσεις / πληροφορίες που υπάρχουν από τις 27 Νοεμβρίου με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου μπορούν να ολοκληρωθούν και ίσως να υπάρξει και επίσημος τερματισμός προβλημάτων.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον τομέα επικοινωνίας σας, και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου, μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά πειθαρχικούς στην εργασία, με μια σθεναρή γραπτή δέσμευση. Ή, θα μπορούσατε να δεσμευθείτε στον εαυτό σας, καθώς οροθετείτε όρια ή μια συγκεκριμένη εστίαση. Αυτό που άρχισε γύρω στις 27 Νοεμβρίου 2017 με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου θα τελειοποιηθεί.

Τοξότης

Ο Ερμής στον τομέα των προσωπικών σας πόρων, και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου, προτείνει επίσημα οικονομικά έγγραφα, συμφωνίες ή αποφάσεις. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει για εσάς να επιμείνετε στο να έχετε πράγματα με τον τρόπο σας, ή να εστιάζεστε στα βασικά στοιχεία του τι πρέπει να έχετε. Οι σπόροι γι 'αυτό φυτεύτηκαν γύρω στις 27 Νοεμβρίου 2017 με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στο ζώδιο σας, και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου, σας δίνουν τις πληροφορίες, τη δέσμευση και την εστίαση για να συμβεί μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας. Αυτό που άρχισε γύρω στις 27 Νοεμβρίου 2017 με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου μπορεί τελικά να αποκαλυφθεί, να συζητηθεί ανοιχτά και να οριστικοποιηθεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι επίσημη ανακοίνωση ή απόφαση.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον κρυμμένο τομέα και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου, σας βοηθούν να καθορίσετε και να επικοινωνήσετε όσα είναι ασαφή, κρυμμένα ή ανολοκλήρωτα. Έντονη εστίαση ή μια ιδιωτική αλλά οριστική απόφαση μπορεί να είναι μέρος των εξελίξεων - προσέξτε για μια τελική απόφαση, ένα αντίο ή εσωτερική αλλαγή. Αυτό που άρχισε γύρω στις 27 Νοεμβρίου 2017 με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου μπορεί να οριστικοποιηθεί, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν βλέπει να συμβαίνει αυτό.

Ιχθείς

Ο Ερμής στον κοινωνικό σας τομέα, και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου, μπορούν να ορίσουν μια φιλία, μια σχέση ή να δείξουν μια επίσημη ομιλία / ανακοίνωση που κερδίζει το σεβασμό των άλλων. Οι κανόνες θα διατυπωθούν δημοσίως, και αυτό θα βασιστεί σε αυτό που ξεκίνησε γύρω στις 27 Νοεμβρίου με την προηγούμενη σύνοδο Ερμή - Κρόνου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου, ο Ερμής διέρχεται από τον Υδροχόο. Αρχαίος αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της...

Ο παράξενος Ερμής στον Τοξότη, και η αναδρομή του

Ο παράξενος Ερμής στον Τοξότη, και η αναδρομή του

Ο παράξενος Ερμής στον Τοξότη, και η αναδρομή του

Ο Ερμής εισήλθε στο αντίθετο ζώδιό του, στον Τοξότη στις 5 Νοεμβρίου. Οι λεπτομέρειες αυτής της διέλευσης θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς...

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο καταλύτης των πνευματικών πεδίων, ο Ερμής, περνάει στον σκοτεινό και καρμικό Σκορπιό, ακολουθώντας τον Ήλιο, τον αρχηγό του και...

Ερμής στον Σκορπιό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Από τις 2 Νοεμβρίου, ο Ερμής είναι στον Σκορπιό και θα παραμείνει ως τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, θα είναι μια περίοδος που...

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Από τις 8 Νοεμβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, στο το οποίο είναι κυβερνήτης. Έτσι μας επηρεάζει...

5 Νοεμβρίου 2013: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

5 Νοεμβρίου 2013: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

5 Νοεμβρίου 2013: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Στις 5 Νοεμβρίου 2013, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει όλο το υπόλοιπο 2013. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί...