Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-1-2018
<p>Κριός Ο Ερημίτης

Προσπαθήστε να μην μείνετε στο παρελθόν σας. πρέπει να καταφέρετε να ξεφύγετε από ορισμένα παιχνίδια που σας κάνει το μυαλό σας και να προωθηθείτε, ζώντας το σήμερα.

Ταύρος Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Είναι μεγάλο λάθος να βλέπετε τα πράγματα με απόλυτους όρους. Αυτή είναι τώρα η τάση σας και αυτό δεν σας εξυπηρετεί καθόλου. Προσέξτε λοιπόν, προσπαθήστε να μην πέφτετε ξανά και ξανά στα ίδια λάθη.

Δίδυμοι Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα

Εάν μπορέσετε να βγείτε από ορισμένες τρύπες μέσα στις οποίες μόνοι βάλατε συναισθηματικά τον εαυτό σας, τότε θα καταφέρετε πραγματικά να κάνετε το επόμενο βήμα σας.

Καρκίνος Η Ντάμα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Είναι αστείο με το πόσο ενοχικοί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι. Γινόμαστε ενοχικοί με μικρά κα ασήμαντα πράγματα ο εχθρός εδώ λοιπόν είναι ο εαυτός σας, αντιμετωπίστε τον.

Λέων Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Δείτε τα πράγματα όπως έχουν. Μην τα ωραιοποιείτε, αλλά μην προσπαθήσετε να τα προβάλετε και πιο σκοτεινά και δύσκολα από ό,τι στην πραγματικότητα είναι, βρείτε ισορροπίες.

Παρθένος Το Άρμα

Πρέπει να μπορέσετε να έρθετε σ ένα σημείο κατά το οποίο ελέγχετε το πώς συμπεριφέρεστε, με την έννοια το0υ ότι κατανοείτε το για ποιον λόγο προχωράτε πραγματικά σε κάποιες ενέργειες.

Ζυγός Η Σελήνη Αντίστροφα

Αυτό το οποίο θα σας κρατήσει πίσω, εάν δεν ελέγξετε την κατάσταση, είναι ορισμένες πράξεις ή παραλείψεις οι οποίες αναφέρονται σε καταστάσεις από το παρελθόν σας.

Σκορπιός Ο Διάβολος Αντίστροφα

Πρέπει να ξεμπερδέψετε με τις αναστολές οι οποίες βρίσκονται μέσα σας. Δεν έχετε αυτή τη στιγμή καλή επαφή και σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν και μιλάμε βέβαια για το τι αισθάνεστε εσωτερικά.

Τοξότης Η Δύναμη

Υπάρχουν εμπόδια τα οποία είναι αντικειμενικά και καλούμαστε να τα ξεπεράσουμε. Ερωτικά όμως, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως τα εμπόδιά σας είναι κυρίως μέσα σας, νικήστε τα!

Αιγόκερως Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Είσαστε σε μία ιδιαίτερη περίοδο δράσης. Δεν χρειάζεται να είσαστε όμως μέσα στο άγχος. Προσπαθήστε σε κάθε περίπτωση να χαλαρώσετε και να αποβάλετε τις αναστολές σας.

Υδροχόος Πέντε των Σπαθιών

Να είσαστε διεκδικητικοί και να προσπαθήσετε να ελέγξετε προωθητικά την δύναμή σας, με σκοπό να κάνετε ένα επόμενο βήμα. Βρίσκετε απέναντί σας και αντικειμενικές δυσκολίες.

Ιχθείς Δύο των Σπαθιών

Ασκήσεις όπως ο διαλογισμός θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ σημαντικά τώρα ως προς το να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα έτσι όπως έχουν. Χαλαρώστε, ηρεμήστε, σκεφτείτε καθαρά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-7-2018

Αφήστε λίγο χρόνο και χώρο στο μυαλό και στην καρδιά σας, για να μπορέσετε να βρείτε τον εαυτό σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-5-2018

Μπορεί να μείνετε και εκτός σχέσης, για ένα διάστημα, μέχρι και πάλι σαν προσωπικότητες να βρείτε την ισορροπία σας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Κριός –Άσσος των Σπαθιών Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως έχετε κουραστεί λόγω κάποιων πιέσεων που έχουν τις ρίζες τους στον επαγγελματικό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Κριός Έξι των Ράβδων Με ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν μόνο τον ενθουσιασμό, αλλά και την κριτική σας σκέψη, μαζί με μία...