Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αντιμετωπίστε με θάρρος τέτοιες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την κυριαρχία του γήινου στοιχείου εσείς θα καταφέρετε να βρείτε πράγματι σε μεγάλο βαθμό την απαιτούμε ισορροπία. Όμως, προσέξτε σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν την έλλειψη αυτοπεποίθησής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην βιάζεστε! Ο κυβερνήτης σας Ερμής εισερχόμενος τώρα στον αστερισμό του Αιγόκερω κάνει πολύ πιο δύσκολες τις καταστάσεις, γίνονται τα πράγματα περίπλοκα κα οι ενοχές σας περιπλέκουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Μην κάνετε κινήσεις στις οποίες δεν πιστεύετε. Μην υποβιβάζετε τον εαυτό σας και μην περνάτε στην αδράνεια, εξαιτίας της πτώσης της αυτοπεποίθησής σας, να είσαστε σταθεροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας. γενικά βλέπουμε αυτή την περίοδο να εμφανίζεται μία αδιαφορία των άλλων για τις ανάγκες που έχει ο διπλανός τους και αυτό εκτείνεται και στον αισθηματικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή εισερχόμενο τώρα στον ζωδιακό αστερισμό του Αιγόκερω να προσπαθήσετε να μην κρίνετε τις κινήσεις σας με όρους ενοχικούς, βρείτε τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δυσκολεύεστε να αναζητήσετε την ισορροπία. Και η κυβερνήτης σας Αφροδίτη και τώρα και ο Ερμής βρίσκονται πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερω. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, χρειάζεται θάρρος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Το ερωτικό σας παρελθόν θα είναι τώρα ένα δύσκολο πεδίο δράσεις για εσάς, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι κατά μέτωπο με ενοχές για πράγματα που κάνατε ή παραλείψατε σε σχέση με πρόσωπο από την ερωτική σας ιστορία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Αυτή τη στιγμή θέτετε από μόνοι σας περιορισμούς, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία. Θεωρείτε πως δεν αξίζετε την ευτυχία στην ερωτική σας ζωή, ξεπεράστε τέτοιες ενοχές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με το ζώδιό σας να δέχεται τώρα στον αστερισμό του και τον πλανήτη Ερμή, κυβερνήτη επίσης γήινου ζωδίου, είσαστε σε θέση για στρατηγικές κινήσεις. Προσέξτε ορισμένες υπερβολές, καθώς και τις ενοχές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Από εσάς περιμένουμε πολλά. Είσαστε από τους λίγους που μπορείτε να κάνετε την επανάσταση που η περίοδος απαιτεί σε σχέση με το ερωτικό παρελθόν, δείξε το παράδειγμά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Δεν νοιώθετε άνετα αυτή τη στιγμή με τις καταστάσεις έτσι όπως αυτές διαμορφώνοντα. Νοιώθετε γυμνοί, μόνοι και δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε εσωτερικές σας συγκρούσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...