Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είσαστε τόσο πιο δυνατοί που καταφέρνετε από εδώ και πέρα να προχωρήσετε πολύ πιο κοντά στους ουσιαστικούς αισθηματικούς σας στόχους. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Τώρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που αφορούν στο αισθηματικό σας παρελθόν και αυτό είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό, πιο σημαντικό μάλιστα από όσο τώρα θεωρείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ακόμα και εάν έρθετε τώρα αντιμέτωποι με ορισμένες μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις, θα καταφέρετε να δράσετε με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να δείτε πολύ σύντομα αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Να δείτε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, καθώς από τη δική πλευρά έχετε ουσιαστική σχέση με την περιπέτεια και καταφέρνετε έτσι να έρθετε σε ευνοϊκό πλαίσιο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Οι κινήσεις σας και η στρατηγική σας στον αισθηματικό σας τομέα σήμερα πρέπει πραγματικά να βασιστεί επάνω στον δυναμισμό και στην ροπή σας στην περιπέτεια. Να είστε αυθόρμητοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην έχετε καμία εντύπωση πως η ημέρα δεν θα σας δώσει την δύναμη την οποία αναζητάτε. Από την πλευρά σας όμως χρειάζεται να δράσετε, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε αυτή την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς τώρα αναζητάτε τον δυναμικό σας εαυτό, καταφέρνετε να επικοινωνήσετε μαζί του, αλλά και να τον βγάλετε στην επιφάνεια. Μπορείτε να δείτε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα, με αισιοδοξία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε τώρα να αντιμετωπίσετε σε πρώτο πρόσωπο τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού σου, δηλαδή εκείνες τις οποίες δεν έχετε ακόμη εξερευνήσει. Να έχετε δύναμη λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την Σελήνη εισερχόμενη στον δικό σας ζωδιακό αστερισμό καταφέρνετε τώρα να έρθετε σε μία πραγματικά πολύ πιο ευνοϊκή θέση. Η περιπετειώδης σας φύση ανθίζει τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Να είσαστε σίγουροι πως η ημέρα είναι έτοιμοι να σας δώσει εκείνο που χρειάζεται, δηλαδή το να νοιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και να αποδεσμευτείτε από εσωτερικές ενοχές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η δική σας πλευρά η οποία ζητά αυτό το κάτι παραπάνω ευνοείται πάρα πολύ αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Να έχετε εμπιστοσύνη στην ημέρα τώρα, η πλευρά σας που ζητά την περιπέτεια θα αναδυθεί και θα καταφέρει να προσθέσει την φαντασία και την δύναμη στην προσέγγισή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει, μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να σχηματίζουν τώρα τρίγωνο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ερμή να εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, αυτή τη στιγμή καταφέρνετε να βρεθείτε σε μία πάρα πολύ θετική...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο τώρα της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη καταφέρνετε να βρίσκεστε σε μία πιο προνομιακή θέση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την πολύ σημαντική διέλευση της Σελήνης τώρα στο δικό σας ζώδιο καταφέρνετε να επενδύσετε στην θετική σας...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε χαλαροί, ώστε να καταφέρετε να σημειώσετε τις εντυπώσεις που θέλετε να περάσετε σήμερα. Εάν λοιπόν...