Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-1-2018
<p>Κριός Το Άρμα

Πηγαίνετε πολλά βήματα πιο μπροστά στους στόχους σας. Είσαστε μέσα σε ένα πολύ θετικό πλαίσιο επιρροής των ιδιαίτερων πτυχών του χαρακτήρα σας, αξιοποιήστε την κατάσταση.

Ταύρος Επτά των Πεντάκτινων

Πρέπει να αντιληφθείτε την αξία του να αφήσετε ορισμένα πράγματα πίσω σας. το ταξίδι το οποίο καλείστε να κάνετε στον αισθηματικό τομέα απαιτεί λιγότερα βάρη στην πλάτη σας.

Δίδυμοι Η Σελήνη

Ορισμένες φορές το πρόβλημα δεν βρίσκεται έξω μας, αλλά μέσα στον εσώτερο εαυτό μας. Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε είναι το να αντιμετωπίσετε ακριβώς αυτή την κατάσταση.

Καρκίνος Πέντε των Κυπέλλων

Με περισσότερη πίστη απέναντι στις καταστάσεις, αλλά καις τον εαυτό σας, θα μπορέσετε πραγματικά να κάνετε το επόμενο βήμα σας, απέναντι στους αισθηματικούς σας στόχους.

Λέων Η Εγκράτεια

Να έχετε υπόψιν σας πως τίποτα δεν γίνεται εάν και εσείς από τη δική σας πλευρά δεν δράσετε ουσιαστικά και δυναμικά. Μην πέφτετε σε παγίδες αναζήτησης μόνο της αισθηματικής ασφάλειας.

Παρθένος Δύο των Σπαθιών

Ξεπεράστε τα ερωτηματικά τα οποία μολύνουν αισθηματικές καταστάσεις. Είναι καλό να αναρωτιόμαστε, αλλά είναι μεγάλο λάθος να φοβόμαστε να δράσουμε εκεί που δεν υπάρχει λόγος.

Ζυγός Η Δύναμη

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε ένα από τα καλύτερά σας οπλοστάσια: την εμπειρία σας. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην αντιλαμβάνεστε ακόμα την αξία αυτής της δράσης.

Σκορπιός Ο Τροχός της Τύχης

Είσαστε σε ένα ανανεωμένο πλαίσιο δράσης αυτή τη στιγμή. Εάν δεν το αντιληφθείτε όμως, δεν θα καταφέρετε να δράσετε έτι όπως οφείλετε και όπως ευνοήστε. Κατανοήστε τις καταστάσεις καλύτερα.

Τοξότης Το Αστέρι

Περνάτε πραγματικά σε μία άλλη φάση. Εάν πρέπει με μία λέξη να περιγράψουμε αυτό το οποίο μπορεί σε εσάς να συμβεί σήμερα, αυτό είναι η ανανέωση, να είστε λοιπόν έτοιμοι για δράση .

Αιγόκερως Πέντε των Ράβδων

Με πολύ μεγαλύτερη εύνοια προχωράτε σε κρίσιμες κινήσεις. Η εσωτερική απελευθέρωση που ξεκινάτε σιγά-σιγά να νοιώθετε είναι ένα πρακτικό και όχι θεωρητικό μέγεθος, που θα κρίνει σύντομα πολλά για τον ερωτικό τομέα.

Υδροχόος Οκτώ των Κυπελλων

Δείτε ότι πραγματικά έχετε μέσα σας μία αλήθεια, η οποία σας ζητά να την αποκαλύψετε. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι αναγκαίο, αναλάβετε αυτό το δύσκολο έργο λοιπόν.

Ιχθείς Ντάμα των Ράβδων

Εάν αντιληφθείτε τον ρόλο που παίζουν ορισμένα κρίσιμα άτομα μέσα στην ζωή σας και στον αισθηματικό σας κόσμο θα μπορέσετε πραγματικά να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο δράσης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Κριός - Η Δύναμη Αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι πιο κοντά σας αυτή τη στιγμή, απ’ ό,τι νομίζετε. Μη διστάσετε να κάνετε την κίνηση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018

Κριός Έξι των Σπαθιών Το θάρρος σας αυτό το διάστημα προβλέπεται να εντυπωσιάσει πραγματικά, στον αισθηματικό τομέα. θα κινήσετε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Κριός Η Εγκράτεια Έτοιμοι είσαστε να δείτε πιο λογικά τις καταστάσεις. Μην φοβάστε, αυτό δεν θα στερήσει τίποτα από τον πρακτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Κριός -Επτά των Πεντάκτινων Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Να είσαστε πιο ήρεμοι. Δεν είναι ανάγκη να δένεστε με ενοχλητικές και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-1-2018

Κριός Ο Ερημίτης Προσπαθήστε να μην μείνετε στο παρελθόν σας. πρέπει να καταφέρετε να ξεφύγετε από ορισμένα παιχνίδια που σας κάνει το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...