Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-1-2018

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-1-2018
<p>Κριός

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε μια σχέση αυτή τη στιγμή με κάποιο άτομο, να τα αντιμετωπίζετε με ακεραιότητα και ειλικρίνεια μακροπρόθεσμα. Μόλις δώσετε μια υπόσχεση, δεν θα μπορείτε να την πάρετε πίσω. Τα πράγματα με αυτό το άτομο είναι πολύ ευοίωνα. Θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει και να σας δώσει καλές συμβουλές, ακόμη και να σας βοηθήσει οικονομικά αν χρειαστεί. Θα είστε κάτω από την υψηλή προστασία του.

Ταύρος

Ίσως να συναντήσετε κάποιον που είναι πολύ σοφός και στη διαδικασία της αναζήτησης ενδοσκοπικά στα θέματα της ερωτικής ζωής του. Απομονώνεστε από τους άλλους για να αξιολογήσετε μαζί το παρελθόν σας και να ξαναχτίσετε τη ζωή σας. Καθώς αισθάνεστε επίσης την ανάγκη να κοιτάξετε πίσω στο δικό σας παρελθόν για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα επωφεληθείτε από την εμπειρία και την ανάγκη σας για λίγη μοναξιά.

Δίδυμοι

Μοιράζοντας τη ζωή σας με κάποιο νέο πρόσωπο  και πηγαίνοντας για μια πνευματική ύπαρξη και ανάταση, θα νιώσετε ευλογημένοι. Θα μπορούσατε να το κάνετε μόνοι σας αυτό το ανώτερο ταξίδι, αλλά θα είστε ευτυχείς να το κάνετε αυτό μαζί ως ζευγάρι με κάποιον. Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε τα εσώτατα μυστικά σας. Έρχεται στην ζωή σας ένα λογικό πρόσωπο που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Καρκίνος  

Κάντε υπομονή! Μοιράζεστε ανάμεσα στην επιθυμία να βοηθήσετε τον σύντροφό σας, ή να τον αφήσετε να κυριαρχεί στην περίοδο αμφιβολίας ή ακόμα και να διαλύσει την σχέση σας. Είστε ενοχλημένοι από αυτή τη μεγάλη επιθυμία να σπάσει τα πράγματα ολοκληρωτικά και την υπερβολική φιλοδοξία του, που τον κάνει να πέφτει σε κατάθλιψη όταν δεν επιτύχει αυτό που θέλει. Να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ζοφερά όσο μπορούν να φαίνονται και να πιστεύετε περισσότερο από ποτέ στο τυχερό σας αστέρι.

Λέων

Αφήστε τα πράγματα να τρέξουν την πορεία τους και ο χρόνος θα παίξει υπέρ σας ένα θετικό ρόλο στις σχέσεις σας . Αυτή η κρίση που ίσως περνάτε είναι απαραίτητη για το καλό και το δικό σας, αλλά και το καλό της σχέσης σας, την οικογένειά σας και των γύρω σας ... και το ξέρετε! Η συγκέντρωση αποθεμάτων ενέργειας όμως είναι απαραίτητη για να ξεκινήσετε ξανά.

Παρθένος

Για να κερδίσετε τη φιλία αρχικά και μετά την αγάπη του ατόμου με το οποίο βρεθήκατε για λίγες μέρες, ή ακόμα και μερικές εβδομάδες, χαμηλώστε τις απαιτήσεις σας. Στόχος είναι να είστε γοητευτικοί, καθώς αυτός είναι ο άνθρωπος προτιμά να μιλάει σε βάθος και να κάνει σοβαρές συζητήσεις. Χρησιμοποιήστε όλα τα ταλέντα σας για να κάνετε αυτό το άτομο να σας προσέξει και να γίνετε μέλος του κύκλου φίλων του.

Ζυγός

Το ερωτικό παιχνίδι αυτή τη περίοδο αξίζει σε γενικές γραμμές τις προσπάθειες που καταβάλετε και θα μπορούσατε ακόμη και να σφυρηλατήσετε μια πραγματική και εκπληκτική αγάπη! Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σχέση που αναπτύσσεται για τους δικούς σας σκοπούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε επιφανείς, αλλά απλά να ξέρετε πότε να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια ευκαιρία.

Σκορπιός

Πάρτε το χρόνο να γνωρίσετε καλύτερα τους γύρω σας, ιδιαίτερα εκείνο το άτομο που συχνά σκέφτεστε. Να είστε σε επιφυλακή και να λάβετε υπόψη την παροιμία, "πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει". Κάνετε περισσότερη προσπάθεια με αυτό το άτομο και δοκιμάστε την καλή πίστη του.

Τοξότης

Ακολουθήστε την καρδιά σας και κρίνετε τις πράξεις σας για τον ίδιο τον εαυτό σας. Εάν αισθάνεστε καθησυχασμένοι, α η διαίσθησή σας θέλει να σας βεβαιώσει ότι είστε με το σωστό άτομο μιλήστε με τον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις ιδέες σας για τη ζωή με την αγάπη. Θα είναι μια σχέση που αξίζει, αν έτσι σας λέει η καρδιά σας!

Αιγόκερως

Έχετε μια ζεστή, ειλικρινή και αρμονική σχέση μαζί με κάποιο άτομο. Και οι δύο πρέπει να μιλήσετε και να ακούσετε ο ένας τον άλλο για να διατηρήσετε αυτήν την ειρηνική ένωση. Προσέξτε, ωστόσο, να μην χαλάσετε αυτή την αρμονία παρακάμπτοντας τα πράγματα, καθώς αυτό θα μπορούσε να σας βυθίσει και τους δύο άγνωστα νερά.

Υδροχόος

Συνεχίστε να καλλιεργείτε το καλό χιούμορ σας, για να διατηρείτε τη σχέση σας όσο το δυνατόν πιο αρμονική! Σαν ζευγάρι, φαίνεται ότι έχετε ένα είδος προστασίας που θα μπορούσε  όμως να την δείτε να εξαφανίζεται, εάν είστε απρόσεκτοι με τις μεταξύ σας ενέργειες. Πρέπει να το χειριστείτε το απόθεμα αγάπης που έχετε!

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα σε περίεργη σχέση με τον Ερμή προσέξτε. Θα συναντήσετε κάποιον που εμπλέκεται στη δικαιοσύνη και στον νόμο. Θα πρέπει να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας για να μπορέσετε να φέρετε ευκαιρίες στις σχέσεις σας, να είστε προετοιμασμένοι. Συγκεκριμένα, ανακαλύψτε τι πρέπει να γνωρίζετε, ποιες ερωτήσεις θα ρωτήσετε και τα δικαιώματά σας. Και μην ξεχάσετε να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας εάν υπογράψετε έγγραφα!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-7-2018

Αν μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-7-2018

Υπάρχει στην καρδιά σας ακόμη η αγάπη, για κάποιον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-7-2018

Εσείς για κάποιον λόγο, έχετε κλείσει εδώ και καιρό το φως στον τομέα των αισθηματικών σας.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-7-2018

Κρύβετε τα συναισθήματα σας για κάποιον που είναι στον κύκλο σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε μέσα σε σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της μια τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για κάποιον σύντροφο. Θα μπορούσε να...