Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018
<p>Κριός – Δέκα των Κυπέλλων

Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο ερωτικό στόχο εφόσον τα Δέκα των Κυπέλλων βγήκαν στην ανάγνωσή σας. Αυτή η κάρτα έχει, όπως και τα υπόλοιπα κύπελλα, πολλά συναισθήματα. Μπορεί να σημάνει την επιδιόρθωση γεφυρών μεταξύ φίλων ή μελών της οικογένειας που κάποτε πλησίαζαν στο τέλος, αν υπήρξε ρήξη.

Ταύρος – Εννιά των Πεντάκτινων

Θα λάβετε μια απάντηση στις έρευνές σας για την αγάπη. Μπορεί να μην είναι η απάντηση που περιμένετε, έτσι προετοιμαστείτε είτε για συντροφικότητα είτε για μοναξιά. Σε κάθε περίπτωση ένα άτομο – κυρίως γυναίκα – που ανήκει στον Ταύρο, την Παρθένο ή τον Αιγόκερω παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

Δίδυμοι – Άσσος των Πεντάκτινων

Οι Άσσοι αντιπροσωπεύουν πάντα μια νέα αρχή σε κάποια μορφή και ο Άσσος των Πεντάκτινων προτείνει μια ισχυρή θετική εξέλιξη στα ερωτικά σας. Η ζωή σας είναι έτοιμη να εισέλθει σε μια πολύ παραγωγική περίοδο ή τουλάχιστον μια περίοδο που θα δείτε την αγάπη  σας να ανταμείβεται πλούσια.

Καρκίνος – Δέκα των Πεντάκτινων

Μια προηγούμενη σχέση σας έχει διδάξει την αξία της οικογένειας. Όταν αναζητάτε νέα επίπεδα οικειότητας, θυμηθείτε το ρόλο της οικογένειας. Σε κάθε νέα σχέση φυσικά εσείς ως Καρκίνοι επιδιώκετε να έχετε σχεδόν οικογενειακή υφή, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό είναι και το σωστό.

Λέων – Τρία των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Θα υπάρξει μια δραματική αντιπαράθεση σε μια ρομαντική σχέση που σας προκαλεί σημαντικές συναισθηματικές πληγές. Προετοιμαστείτε για διαχωρισμό, χωρισμό, έντονες αντιπαραθέσεις αλλά και για άλλου τύπου δραματικές εξελίξεις. Δεν πρέπει να τρομάξετε αλλά να ετοιμαστείτε.

Παρθένος – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο)

Ο Μάγος συνδέεται γενικά με έξυπνους και έμπειρους επικοινωνιακούς χειρισμούς στο φλερτ. Η παρουσία του στην ανάγνωσή σας δείχνει ένα επίπεδο αυτοπεποίθησης που σας επιτρέπει να μεταφράσετε ιδέες σε δράση. Μια πρακτική κάρτα, οι αποκαλύψεις που φέρνει, εφαρμόζονται καλύτερα στις πραγματιστικές και φυσικές πτυχές της ζωής σας, και στη συνέχεια στην εφήμερη ή θεωρητική αγάπη.

Ζυγός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο)

Ως εγγενώς καλή επιρροή, η εύρεση του Ήλιου είναι μια θετική εξέλιξη. Προτείνει προσωπικό κέρδος στην αγάπη και ότι οι προσωπικοί στόχοι και η χαρά είναι εφικτοί, αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε προσπάθεια για την υλοποίησή τους. Αν ξεκινάτε μια νέα προσωπική περιπέτεια, όπως ο γάμος ή η αρχή μιας οικογένειας, ο ήλιος έχει ιδιαίτερη επιρροή.

Σκορπιός – Δυο των Ράβδων

Η αποδοχή βοήθειας από άλλους μπορεί μερικές φορές να σας δείξει αυτό που σας λείπει καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας εντέλει. Να είστε ανοιχτοί στη συμβουλή και οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τοξότης – Ντάμα των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας εισάγει στη σύνδεση που αναζητάτε. Ζητήστε συμβουλές από φίλους, ιδιαίτερα θηλυκά, για να ανακαλύψετε την πορεία προς την αγάπη. Ανοίξτε τα μάτια σας στην αγάπη ενός άλλου Τοξότη, ενός Κριού ή ενός Λέοντα.

Αιγόκερως – Άσσος των Ράβδων

Θα βρείτε ευτυχία και εκπλήρωση στις μελλοντικές σας σχέσεις. Παραμείνετε πιστοί και μη βιαστείτε, η αγάπη που επιθυμείτε θα έρθει. Είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί ο Άσσος Μπαστούνι και σηματοδοτεί γρήγορες ερωτικές εξελίξεις.

Υδροχόος – Ιππότης των Ξιφών

Η δημιουργία σχεδίων είναι χρήσιμη, αλλά η αγάπη είναι μερικές φορές πολύ αυθόρμητη για όλους. Η επιθυμία για αλλαγή είναι ισχυρή, αλλά να είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάστασή σας. Να προσπαθήσετε να έχετε το μυαλό σας στην θέση του για να μην ξελογιαστείτε από κάτι παροδικό.

Ιχθείς – Ντάμα των Ξιφών (Αντεστραμμένο)

Στο να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σύνδεση, μια σχέση, μπορεί να συμβάλει η συμβουλή ενός στενού φίλου. Το να βλέπετε το πρόβλημά σας από μια εξωτερική προοπτική σας καθιστά πιο ικανό/η να το επηρεάσετε. Σας απασχολεί ένα άτομο που είναι Ζυγός, Υδροχόος ή Δίδυμος. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Έχετε όλον τον χρόνο μπροστά σας, για να κλείσετε παλιά ερωτικά κεφάλαια στην ζωή σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-6-2018

Υπάρχουν πολλά καλά μέσα από την δουλειά σας, που περιμένετε το επόμενο χρονικό διάστημα,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και μάλλον έχετε χάσει και την προσωπική σας ισορροπία

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλλημα, που ακουμπά έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που σας αγαπάει και το ξέρετε

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-2-2018

Κριός – Ο Κόσμος Ο Κόσμος αντιπροσωπεύει όλες τις παγκόσμιες απολαύσεις που είναι εκεί έξω για να χαρείτε και σας αποκαλύπτει ότι είστε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...