Φεγγάρια Αγάπης 15/1-21/1/2018

Φεγγάρια Αγάπης 15/1-21/1/2018
<p>Νέα Σελήνη αυτήν την εβδομάδα, στον δυνατό, παντοδύναμο Αιγόκερω. Όπως πάντα όταν έχουμε ένα τόσο σημαντικό φαινόμενο όλη η εβδομάδα επηρεάζεται από αυτό. Η Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα στις 26 μοίρες του Αιγόκερου ονομάζεται ο κλέφτης του Θρόνου και δίνει δυνατότητες για ανατροπές στο ερωτικό πεδίο, με έμφαση σε σχέσεις που έχουν φθαρεί και πρέπει να αντικατασταθούν από τον κλέφτη έρωτα. Ας δούμε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ 
Αυτή η Σελήνη σας ωθεί να ασχοληθείτε σοβαρά τόσο με τα αισθηματικά όσο και τα καθαρά ερωτικά θέματά σας. Γινόσαστε πιο τρυφεροί, πιο ψυχούλες, και αυτό είναι πολύ θετικό. . Συζητήσεις, ραντεβού, ακόμα και μικρές εντάσεις μοναδικό στόχο έχουν την βελτίωση των ζητημάτων της καρδιάς σας.  Μια εκδρομή μπορεί να σας ευχαριστήσει και συνάμα να σας φέρει πιο κοντά στο έτερο ήμισυ. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να ζήσετε κάτι μοναδικό.

ΤΑΥΡΟΣ 
Το μυαλό σας είναι προσηλωμένο στα προβλήματα που έχει ο σύντροφός σας και προσπαθείτε να βοηθήσετε και να ισορροπήσετε. Ευτυχώς, το ψυχικό σας ταμείο δεν είναι μείον και έχετε το κουράγιο να προσφέρετε μεγάλη στήριξη. Θα ανταμειφτείτε για τη στάση σας με ένα υπέροχο ερωτικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν κάτι δεν αντέχετε σήμερα, είναι να μείνετε μέσα. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, οι φίλοι και τα ραντεβουδάκια περιμένουν και οι μετακινήσεις ξεκινούν. Ξένοιαστοι και ευχάριστοι ακολουθείτε την επιθυμία να βγείτε στους δρόμους και να απολαύσετε την ημέρα. Ίσως διαισθανθείτε πράγματα που δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα σας αρέσουν αλλά συνάμα θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε μια κρυφή αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σε ένα στενό ή μικρό κύκλο θέλετε να περάσετε τη Σελήνη αυτή, μιλώντας για τα παλιά και θυμούμενοι καταστάσεις που σας φέρνουν χαρά. Επαφές με πρόσωπα θα σας ωθήσουν να κάνετε αποκαλύψεις και πιθανόν να πείτε πράγματα που ως τώρα δεν είχατε ομολογήσει ούτε στον εαυτό σας. Καλή τύχη σε νέες γνωριμίες και μεγάλη επιτυχία για τους άντρες Καρκίνους. Όχι όμως ότι οι γυναίκες θα πάτε πίσω, μια χαρά θα γοητεύσετε..

ΛΕΩΝ 
Με τη Σελήνη αυτή, κάνετε μικρές αλλαγές στις προτεραιότητές σας και θέλετε να μοιράζεστε με την αγάπη σας περισσότερο χρόνο. Πολύ καλό αυτό. Νέες συνήθειες στο πρόγραμμά σας που σχετίζονται τον τρόπο που θα αντιμετωπίζετε πια τους αγαπημένους σας και τα κοντινά σας πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε εύνοια όσοι δεν είστε δεσμευμένοι από κάποιο πρόσωπο του κοντινού σας παρελθόντος που δεν έχει σταματήσει να σας αγαπάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μια ερωτική επιτυχία σας έχει γεμίσει χαρά και δεν λέει να βγει από του νου σας. Αντίθετα, σας συνοδεύει σε ό, τι κάνετε Με τη Σελήνη αυτή και παράλληλα σας τονίζει την αυτοπεποίθηση. Παραδόξως δεν έχετε όρεξη για δουλειές και καθαριότητα το μόνο που θέλετε είναι να απαλλαγείτε για λίγο από τις ευθύνες και να ξεκουραστείτε (τρόπος του λέγειν), ασχολούμενοι με τον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη αυτή εξελίσσεται όμορφα καθώς από το πρωί έχετε φορέσει το χαμόγελο σας και νοερά ταξιδεύετε στην επικείμενη συνάντηση με το ταίρι σας. Σε ό, τι και αν κάνετε, ακούστε την καρδιά σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί και να κάνει ένα διάλλειμα από τα άγχη της καθημερινότητας. Ένα παιδί ή ένα συγγενικό πρόσωπο θα χρειαστεί την εμψύχωση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νοητική σας οξυδέρκεια και η διάθεση για αρμονική συνύπαρξη με τους αγαπημένους σας  βελτιώνουν τις σχέσεις σας και σας ανταμείβουν τόσο ερωτικά όσο και συναισθηματικά. Πρόσωπα που είχαν δείξει εχθρική στάση απέναντί στα αισθήματά σας, δείχνουν να μετανιώνουν και να σας πλησιάζουν. Σας στηρίζουν κιόλας σε ό,τι θέλετε, δείχνοντας ότι τα έχετε κατακτήσει. Αισθηματικά, έρχονται στο προσκήνιο θέματα που είχαν μείνει στη μέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η καθημερινότητά σας εμπλουτίζεται με πολυάριθμες επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να πέσουν στην αγκαλιά σας.  Είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τις σχέσεις σας και να γίνεται πιο ανοιχτοί, πιο προσιτοί.  Ερωτικά λοιπόν, υπάρχει σύμπνοια, ισορροπία και ευτυχία. Ίσως παρευρεθείτε σε ένα γάμο, έναν αρραβώνα ή άλλο κοινωνικό γεγονός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Μην περιμένετε κάποιοι που δεν βλέπουν το σκοτάδι να αναζητήσουν το φως. Κάντε αυτά που είναι να κάνετε και μην πιάνεστε στα δίχτυα μιας σχέσης που είναι δεμένη με μίσος και φθόνο. Η καθημερινότητά σας Με τη Σελήνη αυτή ίσως αποδειχθεί κάπως παράξενη και σας πιάσει γλωσσοδέτης σε θέματα που θα έπρεπε συναισθηματικά να υπερασπίσετε πιο καλά τον εαυτό σας. Γενικά, μην ξοδεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Μια ακούραστη μηχανή σε όλους τους ερωτικούς τομείς αποδεικνύεστε Με τη Σελήνη αυτή, γεγονός που ανεβάζει τις μετοχές σας στα ύψη. Εκδρομές και μίνι αποδράσεις μαζί με το σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, εάν μάλιστα είναι σε μέρος που έχετε ξανά επισκεφθεί και αφενός ξέρετε τα κατατόπια, αφετέρου γνωρίζετε τόσο τα καλά όσο και τα αρνητικά του. Θα φλερτάρετε και θα κλέψετε καρδιές με την εμφάνισή σας, αλλά και τους τρόπους σας

ΙΧΘΕΙΣ 
Με τη Σελήνη αυτή, δεν είναι ανάγκη να αφιερώσετε κάθε λεπτό της ζωή σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους, κάντε και κάτι για εσάς. Είστε αφάνταστα γοητευτικοί και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτήν τη γοητεία υπέρ σας. Δεν είναι κακό, άλλωστε πολλές φορές έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια σε αυτούς που αγαπάτε. Με τη Σελήνη αυτή είναι η σειρά σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καυτή όσο δεν πάει ερωτικά, μιας και η Πανσέληνος στον Τοξότη, ακριβώς στην έναρξή της, βάζει φωτιά στα τόπια της...

Φεγγάρια Αγάπης 11/01 – 17/01/2016

Φεγγάρια Αγάπης 11/01 – 17/01/2016

Φεγγάρια Αγάπης 11/01 – 17/01/2016

Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάτω από την επίδραση της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και θα αυξάνει την γοητεία μας....

Φεγγάρια Αγάπης 04/01 – 10/01/2016

Φεγγάρια Αγάπης 04/01 – 10/01/2016

Φεγγάρια Αγάπης 04/01 – 10/01/2016

Η νέα εβδομάδα που είναι στην πραγματικότητα η ολοκληρωμένη του νέου έτους θα μας δώσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό...

Φεγγάρια Αγάπης 10/08 –16/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 10/08 –16/08/2015

Φεγγάρια Αγάπης 10/08 –16/08/2015

Μια δυνατή και ηγεμονική Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα καθορίσει το παιχνίδι του έρωτα αυτήν την εβδομάδα, με πολύ δυνατές σχέσεις να...

Φεγγάρια Αγάπης 4/05 – 10/05/2015

Φεγγάρια Αγάπης 4/05 – 10/05/2015

Φεγγάρια Αγάπης 4/05 – 10/05/2015

Μια εβδομάδα κάτω από την σκοτεινή λάμψη μιας Πανσελήνου στον Σκορπιό, έχει οπωσδήποτε μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον! Είναι μια Πανσέληνος...

Τα Φεγγάρια Του Έρωτα 28/10-3/11

Τα Φεγγάρια Του Έρωτα 28/10-3/11

Τα Φεγγάρια Του Έρωτα 28/10-3/11

Τα πιο ερωτικά Φεγγάρια, είναι μπροστά μας! Αυτή η εβδομάδα, θα φέρει πολλά γεγονότα, με την βασίλισσα της Νύχτας μας, την Σελήνη, να...