Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/1-21/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/1-21/1/2018
<p>Κριός

Είστε απόλυτα παθιασμένοι!  Η θετικές όψεις της Σελήνης με τον Δία, που είναι στους Κυβερνήτες σας, σας κάνει δώρο την διάθεση για περιπέτεια!   Πολλή φωτιά, πολύ έντονο συναίσθημα . Αν είστε δεσμευμένοι, ζείτε μια νέα ένταση, ένα νέο πάθος για τον σύντροφο σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, γίνεστε τρομερά προκλητικοί και παρορμητικοί, με πολύ καλό αποτέλεσμα! Το βράδυ, βάζετε φωτιά στις παρέες, κάνοντας ταυτόχρονα φλερτ τρελό με όλους!

Ταύρος

Πολύ μεγάλος έρωτας, ειδικά αν είστε σε σχέση με Ζυγό, που έχει τρομερό πάθος αυτήν την στιγμή.  . Ο Κρόνος σας, φωτισμένος από τον Αιγόκερω, σας γεμίζει με κάποιες νοσταλγικές διαθέσεις, και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. Έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε βαθιά συναισθήματα, και να πείτε πράγματα που δεν θέλετε πια να σας βαραίνουν.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα, είστε το κάτι άλλο! Έχετε τρομερή διανοητική δύναμη, που την χρησιμοποιείται στο παιχνίδι της αγάπης. Ο Πλούτωνας που τους επηρεάζει όλους, σας κάνει να λέτε μεγάλες αλήθειες. . Δεν μπορεί κανείς να ξεκινήσει να σας λέει κάτι, τον κόβετε γιατί ξέρετε τι θα πει! Αφήνετε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό, και δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και μαγείας γύρω σας, που σας ευνοεί τρομερά στο πεδίο της αγάπης.

Καρκίνος

Πολύ συναίσθημα, και μια τάση να τα βρείτε καλύτερα και δικαιότερα με τον σύντροφό σας. Είστε σε μια θετική ημέρα, όπου μπορείτε να δείτε τις ανάγκες των άλλων, και ειδικά όσων αγαπάτε, πολύ καλύτερα, πολύ πληρέστερα, με σαφήνεια και προνοητικότητα. Και αυτό, σας κάνει αξιολάτρευτους! Έχετε μια προστατευτική στάση για τους αγαπημένους σας, που την χρειάζονται πάρα πολύ.

Λέων

Φωτιά, πυρκαγιά και μέγας ς πυρετός, όλα μαζί! Η εβδομάδα αυτή και σας κάνει αφόρητα γοητευτικούς και παθιασμένους, κάνει και το εξάγωνο με τον Άρη, και σας απογειώνει. Σχέσεις μεταξύ των ίδιων αισθημάτων, δηλαδή με Κριούς, Τοξότες και Λέοντες, που έχουν την ίδια εύνοια, είναι πιθανόν να απογειωθούν! Να είστε έτοιμοι για ένα βράδυ σκέτη λάβα!

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή, έχει τα τέλεια αποτελέσματα στον έρωτα, και δεν έχει καμία σημασία αν αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι. Μάλλον, έχει, αλλά είναι για καλό. Βρίσκεστε αγκαλιά με άνθρωπο που σας έλειψε καιρό, χάνεστε στην αγκαλιά όσων επιθυμήσατε και κλάψατε γιατί δεν τους είχατε! Πιθανή, πολύ πιθανή, μια επανασύνδεση, με πολύ φλογερό συναίσθημα.

Ζυγός

Ασκείτε το μυαλό σας και ακολουθείτε παράδοξα μονοπάτια, γιατί έχετε βάλει στόχο έναν άνθρωπο, που μπορεί και να μην το ξέρει καν ότι έχετε κλειδωμένη την προσοχή σας επάνω του! Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μεγάλη εξάσκηση πνευματικών δυνάμεων, που θα σας φέρουν απροσδόκητες παθιασμένες συμπτώσεις,  είναι μια περίεργη μέρα για εσάς, με μεγάλη ένταση, και ο έρωτας θα βρει τρόπο να σας εκπλήξει πάρα πολύ!

Σκορπιός

Το απόλυτο παθιάρικο βράδυ σας περιμένει, και μάλιστα με πολύ απαιτητικούς συντρόφους. Η εβδομάδα αυτή, δημιουργεί εκρηκτικούς συνδυασμούς για σας, και μάλλον έχετε και κάποιες πιθανότητες, μάλλον πολλές πιθανότητες, να βρεθείτε πάλι με έναν άνθρωπο που έδειχνε αδιάφορος, αλλά ξαφνικά φλέγεται για εσάς!

Τοξότης

Μια τέλεια, μα απλά τέλεια εβδομάδα που την περνάτε με κοντινούς σας ανθρώπους, και με μια σχετικά χαλαρή διάθεση, έτσι λίγο να κάνετε χάδια με ανθρώπους που σας δημιουργούν ασφάλεια, ίσως με τους φίλους σας, ίσως να μην τους βλέπετε όμως και καθαρά φιλικά!  Όλο το σκηνικό βάφεται κόκκινο του πάθους! Όλος ο έρωτας δικός σας, και μάλιστα με ξεχωριστή ένταση, που ούτε εσείς δεν την περιμένετε.

Αιγόκερως

Μεγάλα θέματα που σας πίεζαν συναισθηματικά, δείχνουν να παίρνουν έξαφνα θεαματικά καλή τροπή! Κάποιες υποψίες που σας βασάνιζαν, για όσους αγαπάτε, λύνονται με τον πιο όμορφο τρόπο και ξαφνικά, ένα γλυκό φως φωτίζει σκοτάδια της ψυχής σας, που δεν έχουν κανένα λόγο να σας βασανίζουν! Καλή επικοινωνία με όλους, και πολλές και καλές προοπτικές για να μιλήσετε σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Πολύ ένταση, πολύ πάθος και πολλά όμορφα και θετικά σχόλια για τη συμπεριφορά σας από το ταίρι σας, που έχετε βαλθεί να το τρελάνετε με την αγάπη σας και τις εκπλήξεις σας. Αν αποφασίσετε να βγείτε οι αδέσμευτοι, να είστε έτοιμοι για παράδοξες συμπτώσεις, για ξαφνικά συναπαντήματα με παλιούς έρωτες, και για εντυπωσιακές γνωριμίες!

Ιχθείς

Μεγαλεία, καλή επικοινωνία,, πολύ φλερτ και μια διάθεση δικαιοσύνης και προς τον εαυτό σας, αλλά και προς τους αγαπημένους σας, είναι το στίγμα της ημέρας. Πολύ θετικές εξελίξεις για μια επανασύνδεση, κυρίως γιατί εσείς γινόσαστε πιο διαλλακτικοί και επικοινωνιακοί. Την εβδομάδα αυτή έχετε τη δυνατότητα να ξεσπάσετε με φινέτσα και δυνατό έρωτα, ταυτόχρονα! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Κριός Η σeξουαλική σας ενέργεια αυξάνεται. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να είναι καλό για την αγάπη σας. Ο αδέσμευτος Κριός θα αισθάνεται πιο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Κριός Ο εσωτερικός σας επαναστάτης εμφανίζεται το προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, κάτω από την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Κριός Αυτή η εβδομάδα θα σας αποδώσει αποτελέσματα στην αγάπη. Σας συμβουλεύουμε να μην ενεργείτε ενοχλητικά απέναντι στον σύντροφό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Κριός Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για σένα, μιας και στις 17.04.η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο...