Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μείνετε τώρα σταθεροί απέναντι στους γενικότερους αισθηματικούς σας στόχους, εξαιτίας των γενικότερων αστρολογικών φαινομένων, λογικό είναι να έχετε ανοιχτά ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μην φοβάστε να παρουσιάσετε ειλικρινά αυτά τα οποία νοιώθετε. Να είσαστε άνετο ως προς το να κάνετε νέες κινήσεις, με περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις αυτή τη φορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Να είσαστε ο εαυτός σας, προχωρώντας με σταθερά βήματα προς νέες καταστάσεις. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά πως προχωράτε με νέο πρόσωπο, αλλά σίγουρα σε νέο επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη τώρα εισερχόμενη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ε[χετε μία κακή σχέση με τις ενοχές σας, παρόλο που πραγματικά καταφέρνετε να ακολουθείτε ένα σχέδιο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με το τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ηλίου και του Ουρανού προσέξτε πολύ την ιδιαίτερη απογοήτευση που νοιώθετε, καθώς η βάση της δεν είναι πραγματική, κάνετε υπομονή .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθήστε να δείξετε στον εαυτό σας πρώτα απ’ όλα το ότι η αξία σας είναι μεγαλύτερη από όσο εσείς έχετε βάλει ως όριο. Μία συμβουλή για σήμερα: ξεπεράστε τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η ισορροπία των κινήσεών σας θα αποδειχθεί δύσκολη, εξαιτίας του ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη ευκολία τώρα ως προς το να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό, προσπαθήστε το όμως.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε να έχετε από εδώ και πέρα ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα καταφέρουν να σας φέρουν πραγματικά σε ένα πιο ανανεωμένο επίπεδο δράσεων και πρωτοβουλιών, πάρτε αποφάσεις .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Καταφέρατε να δείτε ορισμένες διαφορετικές πτυχές του εαυτού σας το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να είσαστε συντονισμένοι με αυτή την κατάσταση, πηγαίνετε μπροστά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Σελήνη εισερχόμενη στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να παρουσιάσετε έναν προγραμματισμό κινήσεων, μελετημένων, που σας θέτει σε ένα άλλο επίπεδο, αισθηματικά .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ήλιος μέσα από το τετράγωνό του με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας φέρνει σε μία δύσκολη θέση, καθώς τώρα λειτουργείτε με χαμηλότερη αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίστε την κατάσταση με θάρρος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Παρόλο που πράγματι τώρα το κλίμα δεν είναι και το πιο ευνοϊκό, προσπαθήστε από την πλευρά σας μέσα από ισορροπημένες κινήσεις να πάτε πιο μπροστά απέναντι σε ό,τι ζητάτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...