Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και σκοπός είναι το να προχωρήσετε στο μέλλον, ακόμα και με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μάθετε να αξιοποιείτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εαυτού σας. Η δύναμή σας και η αποφασιστικότητα που αυτή τη στιγμή μπορείτε να έχετε σας καθοδηγούν σε σημαντικούς δρόμους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Να έχετε την βεβαιότητα πως πράγματι θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αυτή τη στιγμή εάν μέσα σας δημιουργήσετε ένα πλαίσιο ισορροπίας. Αυτό είναι κάτι που θα εξωτερικευτεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη που είναι και η κυβερνήτης σας, εισέρχεται τώρα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα βήματά σας είναι στρατηγικά και προσεκτικά, αλλά κάποιες ενοχές σας ακολουθούν, αντιμετωπίστε τες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν είναι στιγμή για αποφάσεις και συμπεράσματα, καθώς ο κυβερνήτης σας Ήλιος, μέσα από το τετράγωνό του με τον ουρανό σας δημιουργούν μία διάθεση αρνητική και χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθείτε να βρείτε μία ισορροπία μέσα σε ορισμένες καταστάσεις, αλλά αυτό θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο. Το τι συναισθάνεστε καθορίζετε μέσα από τις εξωτερικές καταστάσεις τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Πηγαίνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να δείτε την κατάσταση που επικρατεί όπως και ένας εξωτερικός παρατηρητής. Τότε, θα καταφέρετε να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Περνάτε τους ανθρώπους από μία αξιολόγηση αυτή τη στιγμή και εμφανίζεστε πιο αυστηροί από όσο χρειάζεται. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ώστε να μην είστε άδικοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μαθαίνετε πολλά από την εμπειρία σας και αυτό θα το καταλάβετε καλύτερα εάν πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε στη δράση, καθώς κατά τη διάρκεια των κινήσεώς σας νοιώθετε μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Σελήνη τώρα εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο. Ως εκ τούτου ετοιμαστείτε για ορισμένες κινήσεις οι οποίες μπορούν να σας φέρουν σε ένα πιο κατάλληλο επίπεδο δράσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσέξτε τον εαυτό σας και τις βιαστικές αποφάσεις, με το τετράγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Δεν είσαστε έτοιμοι να πείτε την τελευταία λέξη, χρειάζεστε χρόνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Το να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα αυτή τη στιγμή θα σας κάνει να εμφανιστείτε ως ένα δυνατό φως μέσα σε ένα απλωμένο σκοτάδι, καθώς το γενικότερο κλίμα είναι αρκετά απαισιόδοξο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...