Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-1-2018
<p> Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Προσπαθείτε να λύσετε ανύπαρκτα προβλήματα σήμερα και αυτό θα οδηγήσει σε περίπλοκες καταστάσεις και μεγάλες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας τις οποίες θα κληθείτε να λύσετε.

Ταύρος – Οκτώ των Ράβδων

Οι δυσκολίες έρχονται και φεύγουν, αλλά αυτό που πάντα μένει ζωντανό στη σχέση σας είναι τα συναισθήματά σας, ακόμη και σε περίεργες ημέρες όπως η σημερινή που επιφυλάσσουν κινδύνους.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Είναι πιθανό να δημιουργηθούν πολλές παρεξηγήσεις λόγω του γεγονότος ότι τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας δεν αφήνετε ο ένας στον άλλο τον απαραίτητο χώρο που χρειάζεστε.

Καρκίνος – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Είστε απόλυτοι σε σχέση με τις απόψεις σας και αυτό θα έχει εξαιρετικά αρνητικά αποτελέσματα στη σχέση σας και την επικοινωνία με το σύντροφό σας. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις.

Λέων – Δέκα των Ράβδων Αντίστροφα

Το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η διάθεσή σας απέναντι στο σύντροφό σας θα φαίνεται πεσμένη. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Μπορεί να μην έχετε την όρεξη που είχατε εχθές σε σχέση με τις ρομαντικές σας επιθυμίες και γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε με το σύντροφό σας.

Ζυγός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Εάν έχετε θέσει κάποια ρομαντικά σχέδια για σήμερα το καλύτερο θα ήταν να τα ακυρώσετε, μιας και η ημέρα δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους διασκέδαση. Θα ήταν προτιμότερο να περάσετε μια ήρεμη νύχτα .

Σκορπιός -

Προσπαθείτε περισσότερο απ' ό,τι σας λένε οι αντοχές σας να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για το ταίρι σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και αυτό αρχίζει να σας κουράζει.

Τοξότης – Έξι των Σπαθιών

Είναι πιθανό να θελήσετε να κρατήσετε μια απόσταση από το ταίρι σας σήμερα, αλλά ανησυχείτε πως αυτό θα βλάψει τη σχέση σας. Ο χώρος ωστόσο μεταξύ ενός ζευγαριού είναι απαραίτητος.

Αιγόκερως – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Η διάθεσή σας δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα, μιας και υπάρχει ένας συνεχής εκνευρισμός που οδηγεί σε ισχυρούς τσακωμούς όσον αφορά τη σχέση σας με το σύντροφό σας.

Υδροχόος – Ο Τροχός της Τύχης

Ίσως καταφέρετε να μείνετε ως ένας από τους ελάχιστους επιζώντες της σημερινής ημέρας, μιας και η ευχάριστη διάθεσή σας παρά τις αντιξοότητες μπορεί να οδηγήσει σε μια ρομαντική βραδιά.

Ιχθύς – Δέκα των Σπαθιών

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας σήμερα θα είναι βίαιος, ενώ θα υπάρχει έλλειψη στρατηγικής από τα σχέδιά σας. Αυτό θα σας αποσυντονίσει και ίσως οδηγήσει σε τσακωμούς με το ταίρι σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Κριός –Άσσος των Σπαθιών Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αντίστροφα Ίσως είχατε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον σύντροφό σας οι οποίες αποδείχθηκαν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2018

Κριός – Ο Μάγος Αντίστροφα Το χάρισμα και οι δυνάμεις πειθούς σας υποχωρούν σήμερα. Οι προσπάθειες για φλερτ είναι πιθανό να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...