Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-1-2018
<p>Κριός

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσετε κάποια επανασύνδεση. Δεν θα φταίτε εσείς για αυτό, αλλά το γενικότερο κλίμα το οποίο δεν είναι θετικό στην επίλυση ζητημάτων του παρελθόντος.

Ταύρος

Αν καταφέρετε να βρείτε σήμερα μία συναισθηματική ισορροπία και να βεβαιώσετε πως δεν θα υπερβείτε τα όρια, κάντε την κίνησή σας, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για μεγαλεπήβολες πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Το τεταμένο κλίμα θα σας αγχώσει και είναι πολύ πιθανόν να μην βρίσκεστε σε θέση να δικαιώσετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί αν βλάψει την αυτοπεποίθησή σας, γι’ αυτό φερθείτε έξυπνα.

Καρκίνος

Θέλετε να βγάλετε προς τα έξω πιο ευγενή αισθήματα για το πρόσωπο που σα αφορά, όμως να ξέρετε πως μπορεί να βρείτε ένα τείχος απέναντί σας. Υπολογίστε το αυτό πριν δράσετε.

Λέων

Να ξέρετε πως αν θέλετε να κάνετε την κίνησή σας, θα πρέπει να είσαστε διαφανείς. Δεν πρέπει να κρατάτε μυστικά, καθώς σήμερα θα είναι εύκολο να αποκαλυφθούν και να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα.

Παρθένος

Θα χαρείτε να μάθετε πως υπάρχει υπέρ σας μεγαλύτερη υποστήριξη από ό,τι φαντάζεστε. Αυτό θα πρέπει να σας χαλαρώσει και να σας δώσει αυτοπεποίθηση, μην κάνετε πίσω λοιπόν.

Ζυγός

Αν καταφέρετε να μην θίξετε σε έντονους τόνους ζητήματα του παρελθόντος, θα μπορέσετε να χαρείτε ιδιαίτερα το αποψινό βράδυ. Να έχετε βεβαιότητα για τις κινήσεις σας.

Σκορπιός

Μην μένετε στα κούφια κουτσομπολιά, ψάξτε στην αλήθεια και σε καμία περίπτωση μην στηρίζετε τα αποφάσεις σας σε φήμες. Εάν χρειαστεί κάντε μια συζήτηση με το πρόσωπο που σα αφορά.

Τοξότης

Χωρίς καν να το καταλαβαίνετε βγάζετε έναν πολύ θετικό εαυτό και χάρις αυτή σας τη διάθεση θα μπορείτε με μεγάλη επιτυχία να κινηθείτε σήμερα. Να είστε σίγουροι πως η ημέρα θα έχει να σας δώσει κάποιο δώρο, μη το χάσετε.

Αιγόκερως

Τελειώνοντας σιγά-σιγά από υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Δεν εμφανίζεστε τόσο έτοιμοι για κάποια κίνηση που αφορά μία επανασύνδεση.

 

 

Υδροχόος

Αν μείνετε στο πλάνο σας ίσως να απογοητευτείτε, διότι φαίνεται πως δεν έχετε λάβει σοβαρά κάποιες παραμέτρους. Μην χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, εξετάστε απλά καλύτερα την κατάσταση.

Ιχθείς

Η κοινωνικότητά σας θα μπορέσει να είναι σημαντικό όπλο για εσάς σήμερα, αλλά αν την εκμεταλλευτείτε για να κάνετε κάποιο πρόσωπο να ζηλέψει, να ξέρετε πως η επιτυχία δεν θα είναι καθόλου βέβαιη σήμερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2018

Κριός : Ακόμη δεν έχετε κάνει την επόμενη κίνηση σας, προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Κριός Προσπαθήστε να διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας. Εάν καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να κερδίσετε τα δώρα της ημέρας, τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μείνετε συγκεντρωμένοι τώρα, διότι ευκαιρίες είναι πιθανότατο να εμφανιστούν, αλά εάν δεν βρίσκεστε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Κριός Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...