Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Να είσαστε πολύ πιο απλοί στα κινήσεις σας. Ο ρομαντισμός και το μυστήριο μπορούν να υπάρχουν, αλλά η απλότητα μπορεί να τα ντύνει με το κατάλληλο ένδυμα για δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Ορισμένες φορές ο σοφότερος είναι εκείνος ου καταλαβαίνει πως η σοφία είναι μία ψευδαίσθηση. Αυτό σημαίνει πως εάν καταλάβετε πως δεν υπάρχει σωστός δρόμος στον έρωτα, στην πραγματικότητα περπατάτε στον σωστό δρόμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ορισμένες φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο εμείς νομίζουμε, εμείς όμως επιμένουμε πολύ σταθερά να τα μεγαλοποιούμε, κάνοντας δύσκολη την ζωή μας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την σύνοδο μεταξύ της κυβερνήτου σας σελήνης και του Πλούτωνα αυτή της στιγμή έχετε την ευκαιρία γι ρομαντικές δράσεις και ερωτικό πάθος., μην χάσετε την ευκαιρία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Να είσαστε έτοιμοι έτσι ώστε να πάρετε και ορισμένες πιο δύσκολες αποφάσεις, εάν αυτό πραγματικά χρειαστεί. Μην τρομάζετε απέναντι σε μία τέτοια σκέψη, απλά προετοιμαστείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Κάνοντας μία γενικότερη ανάλυση των καταστάσεων το προηγούμενο διάστημα καταλάβατε αρκετά. Τώρα όμως, οι τελευταίες σας εμπειρίες ζωής μπορούν να σας μάθουν περισσότερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Υπάρχουν ορισμένες φορές που πέφτουμε πραγματικά τόσο πολύ έξω που δεν καταλαβαίνουμε από ένα σημείο κα μετά τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την σύνοδο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα είσαστε έτοιμοι για δυναμικές κινήσεις, με μεγάλη ρομαντική διάθεση και δυναμισμό πάθους. Κάντε ις ενέργειές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δεν έρχονται όλες οι καταστάσεις ευνοϊκές. Όμως, ένας πραγματικός έρωτας εκεί θα ανθίσει, εκεί δηλαδή που πραγματικά θα είναι οι συνθήκες πραγματικά δύσκολες και απαιτητικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Να μην έχετε άγχος. Αποφύγετε την υπερβολή και την καταπιεστική σας τάση απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρέπει λοιπόν να πολεμήσετε με τον εαυτό σας τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχετε περισσότερες ευκαιρίες από όσες νομίζετε. Όμως, ορισμένες φορές, απέναντι στην ερωτική μας προσέγγιση, υπάρχουν ορισμένα λάθη που είναι σαν να καίνε όλες μας τις ευκαιρίες ταυτόχρονα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Να είσαστε ο αληθινός σας εαυτός, χωρίς να κάνετε παζάρια απέναντι σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως η αυθεντικότητα αποτελεί γενικότερα ένα βασικό σας χαρακτηριστικό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...