Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω εισερχόμαστε σε μία περίοδο σημαντική, από την πλευρά σας συνεχίστε να έχετε για όπλο σας την δύναμη, αυτή θα σας βγάλει σε νέους δρόμους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η περίοδος της Νέας Σελήνης για εσάς είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, έτσι ώστε τελικά να τους νικήσετε, ώστε να προχωρήσετε μπροστά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Προσπαθήστε να δείτε πίσω από τα καθιερωμένα. Ο εγκλωβισμός υπό τον οποίον κινδυνεύετε αυτό το διάστημα, με τη Νέα Σελήνη, είναι κάτι που θα γλιτώσετε εάν κάνετε τον φόβο δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτη σας τώρα βρίσκεται σε Νέα Σελήνη στις 54ο και 26΄ του αστερισμού του Αιγόκερω. Είσαστε έτοιμοι για μεγάλες εσωτερικές μάχες, για να πάτε σε ουσιαστικές ερωτικές κατακτήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην φοβηθείτε τίποτα. Μην μασήσετε τα λόγια σας. με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνης τον εαυτό σας κοιτώντας μπροστά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, αποφύγετε να αναλύετε σε επίπεδο εξαντλητικό το ερωτικό σας παρελθόν, διότι έτσι θα καθηλωθείτε από έναν φόβο με βάση τις ενοχές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Εστιάστε την προσοχή σας τώρα στο να μην επαναλάβετε τώρα τα ίδια λάθη με παλαιότερα. Η Νέα Σελήνη σας δυσκολεύει στο να αναζητήσετε την πολυπόθητη ισορροπία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η σχέση με το παρελθόν που έχει γενικά το ζώδιό σας είναι ενίοτε ιδιαίτερα μπερδεμένη και με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπερδεύεται περισσότερο, βρείτε δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Πάρτε ορισμένες πιο δυναμικές αποφάσεις. Η λέξη δύναμη είναι κάτι που πρέπει αν υπάρχει πάντα στο μυαλό σας κατά την περίοδο της Νέας Σελήνης, πλέον στον αστερισμό του Αιγόκερω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Στις 54ο και 26΄ του δικού σας ζωδίου διαδραματίζεται τώρα η Νέα Σελήνη καλώντας σας να δείξετε στρατηγική δεινότητα για την ερωτική σας ζωή. Απεγκλωβιστείτε όμως από το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έπειτα από την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, η Σελήνη θα εισέλθει ανανεωμένη στο ζώδιό σας. είναι όμως και κάπως πληγωμένη, αλλά ο αστερισμός σας της δίνει την επαναστατική δύναμη που και εσείς θα λάβετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί στην πλευρά της αυτοπεποίθησης. Μην ακυρώνετε τα σχέδια και τα όνειρά σας, μπροστά από έναν ψευδο-ρεαλισμό, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...