Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και στρατηγικό σχεδιασμό θα αντιμετωπίσετε τώρα το ερωτικό σας παρελθόν. Μην πέσετε στην παγίδα της αδράνειας εξαιτίας των όποιων φόβων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Πρέπει να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε ό,τι σας κρατά πίσω, σε σχέση με το ερωτικό παρελθόν. Είσαστε έτοιμοι να πάρετε την ευθύνη για πράγματα για τα οποία δεν φταίτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δεν έχετε μία ευθεία σχέση με το παρελθόν σας αυτή τη στιγμή. Τρέφετε έναν εσωτερικό φόβο ο οποίος σας δυσκολεύει πολύ να αντιληφθείτε ορισμένες καταστάσεις καθαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας σε Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορείτε να δείξετε ένα ανανεωμένο πρόσωπο σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, αν και ο δρόμος δεν στρώνεται με πούπουλα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Θα καταφέρετε τώρα να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνης τον εαυτόν σας. αυτό, διότι θα αντιληφθείτε πως ακόμα και σε δύσκολε καταστάσεις καταφέρνετε να ανταπεξέλθετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Αποφύγετε το να είστε γαντζωμένοι σε καταστάσεις του παρελθόντος. Ταυτόχρονα, αποφύγετε και αυτόν τον ακραίο ρεαλισμό, καθώς καταντά να γίνεται μία ψεύτικη συνθήκη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ωριμότητα. Μην τρέφετε τόσο μεγάλους φόβους σε ό,τι αφορά στο παρελθόν του αισθηματικού σας κόσμου. Πρέπει να είσαστε σε επαγρύπνηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε να προσεγγίσετε τις διάφορες πλευρές σας με έναν ανανεωμένο τρόπο αυτή τη στιγμή. Αναπτύξτε την εσωτερική σας δύναμη ουσιαστικά, θα αποδειχθεί άλλωστε και αναγκαίο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Θα αναγνωρίσετε πραγματικά πως εάν δεν δείξετε θάρρος αυτή την περίοδο τότε θα πάτε προς τα πίσω, αντί να προωθήσετε τους εσωτερικούς σας αισθηματικούς στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη διαδραματιζόμενη στο ζώδιό σας προσπαθήστε να βρείτε μία ισορροπία μεταξύ του υπερβολικού ρεαλισμού και της σχέσης σας με το παρελθόν. Μην κάνετε υπερβολές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έπειτα από την ανάδειξη της Σελήνης ως Νέα, εισέρχεται ανανεωμένη στο επαναστατικό σας ζώδιο. Καταφέρνετε να κάνετε το πρώτο βήμα στην νέα περίοδο με περισσότερη δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε να πάτε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας, ξεκινώντας από την ευθεία αντιμετώπιση των φόβων σας. Μην τρέφετε αυταπάτες, χωρίς αυτή τη μάχη δεν μπορείτε να προχωρήσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έρχεται η ώρα για να προχωρήσετε τις καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν σε ένα επόμενο επίπεδο....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η ημέρα θα σας βγάλει έξω από αδιέξοδα συναισθηματικά, βοηθώντας σας έτσι ώστε να πάρετε αυτό το οποίο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να έχετε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, καθώς προσφέρει ένα γενικότερο πλαίσιο εύνοιας. Το...