Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018
<p>Κριός – Έξι των Πεντάκτινων

Εάν προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε μικρότερες επιθυμίες σας αυτή την περίοδο δεν θα έχετε την απαιτούμενη εύνοια. Μπορείτε να έχετε όμως πιο σημαντικές κινήσεις.

Ταύρος Ιππότης των Σπαθιών

Έχετε δυσκολία στο να στοχεύσετε αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχετε την κατάλληλη δύναμη . Την δύναμη όμως τώρα έχετε την ευκαιρία να την κερδίσετε, μέσα από μάχη με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι Η Δύναμη

Κινηθείτε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. αυτό είναι κάτι που εσείς πρέπει πολύ καλά να το αντιληφθείτε ως προς την αξία του όλο αυτό το σημαντικό διάστημα, αντιμετωπίστε τα άγχη σας.

Καρκίνος Η Κρίση

Θα πρέπει ακόμα περισσότερο τώρα να έχετε υπόψιν σας το ότι δεν πρέπει να βασίζετε τις κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σας επάνω στο τι συνέβη στο παρελθόν σας, βρείτε ισορροπίες.

Λέων Ο Κρεμασμένος

Δεν επιτρέπετε από εσάς να μπαίνετε σε όρια και καλούπια. Αποδεσμευτείτε λοιπόν από αυτά και κάντε βήματα τα οποία σας πηγαίνουν πιο μπροστά στην δική σας αλήθεια .

Παρθένος Ιππότης των Ράβδων

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το τι θα θεωρήσουν οι άλλοι εάν κάνετε την κίνησή σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να τρέφεστε από τον εγωισμό σας και τότε γίνεστε ό,τι οι άλλοι θέλουν για εσάς.

Ζυγός Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Είσαστε σε μία φάση κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε εξωτερικές επιδράσεις οι οποίες σας βαραίνουν πραγματικά, ώστε να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα προώθησης.

Σκορπιός Έξι των Ράβδων

Μιλήστε ανοιχτά, μην φοβηθείτε σε καμία περίπτωση να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Ξεαγχωθείτε και πολεμήστε ό,τι δεν ταιριάζει μέσα σας, αλλά χωρίς αυτό να σας βαραίνει.

Τοξότης Έξι των Σπαθιών

Δοκιμάστε το μέχρι που μπορείτε να πάτε. Μην σταματάτε να είσαστε ενωμένοι με το βασικό σας χαρακτηριστικό: την περιπέτεια . Δείξτε εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, όπως έρχονται.

Αιγόκερως Η Σελήνη

Είναι πιο χρήσιμο από όσο νομίζετε το να αφήσετε πίσω ό,τι σας βαραίνει. Οφείλετε να καταλάβετε πως αυτό καλείστε τώρα να κάνετε, να αφήσετε τις τύχεις και τις ενοχές.

Υδροχόος Το Άρμα

Θα έχετε την ευκαιρία σας να κάνετε τις δυναμικες κινήσεις τις οποίες πραγματικά και ουσιαστικά επιθυμείτε, μην κάνετε πίσω λοιπόν από τις στοχεύσεις σας και μην αλλάξετε τα σχέδιά σας.

Ιχθείς Η Εγκράτεια

Προχωρήστε με έναν άλλο αέρα από εδώ και πέρα. Προσποιηθείτε εάν χρειαστεί πως έχετε αυτοπεποίθηση. Έτσι σιγά-σιγά θα θυμηθείτε πώς είναι να είστε βέβαιοι για τις κινήσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Κριός - Η Δύναμη Αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι πιο κοντά σας αυτή τη στιγμή, απ’ ό,τι νομίζετε. Μη διστάσετε να κάνετε την κίνηση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2018

Κριός Ντάμα των Κυπέλλων Μην προσπαθείτε να πάρετε πίσω κινήσεις τις οποίες κάνατε. Προσπαθήστε όμως από εδώ και πέρα να φερθείτε με ένα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018

Κριός Έξι των Σπαθιών Το θάρρος σας αυτό το διάστημα προβλέπεται να εντυπωσιάσει πραγματικά, στον αισθηματικό τομέα. θα κινήσετε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018

Κριός – Η Σελήνη Αντίστροφα Αυτό το οποίο μπορεί τώρα να σας καθυστερήσει και να σας αποτρέψει από σημαντικές κινήσεις είναι το να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Κριός – Η Κρίση Πάρτε αποφάσεις, με κριτήριο το τι είναι πραγματικά αυτό το οποίο σας γεμίζει στον ερωτικό σας τομέα. μην κάνετε χάρες,...