Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Ο Κρόνος αυτή της στιγμή έχει παύσει να ασκεί την τόσο ισχυρή κυριαρχία του επί των ζωδίων. Αυτό δίνει και σε εσάς αυτή την ώρα την δυνατότητα για πιο δυναμικές δράσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη πλέον εισερχόμενη στο ζώδιο του Υδροχόου, δανείζεστε την επαναστατική του φύση, αλλά με την εξαίσια ισορροπία της Αφροδίτης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είσαστε σε φάση που μπορείτε να λογαριάσετε καλύτερα τα πράγματα και να βρείτε ορισμένες ισορροπίες. Μπορείτε να δείτε πιο διπλωματικά τις καταστάσεις, αλλά και πιο αισιόδοξα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Έχετε περισσότερη δυναμική σήμερα και ε αυτό ευθύνεται βασικά το ότι η κυβερνήτης σας Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, να αξιοποιήσετε την ημέρα κατάλληλα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο δυναμισμός είναι βασικό χαρακτηριστικό της περιόδου από εδώ και πέρα, με την Αφροδίτη εισερχόμενη στο ζώδιο του Υδροχόου να κλέβει την μουντή λάμψη του Κρόνου στον Αιγόκερω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την ημέρα τώρα. Ο δυναμισμός είναι βασικό χαρακτηριστικό όπως θα καταλάβετε και μόνοι σας. μην πέσετε όμως στην παγίδα του εγωισμού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη τώρα εισέρχεται περήφανη στον Υδροχόο, αφήνοντας πίσω της το ζώδιο του Αιγόκερω. Ισορροπία, δυναμισμός πρωτοβουλίες, αλλά και διπλωματικότητα προβλέπονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε πιο ισορροπημένα και με λιγότερη εγωιστική διάθεση να αξιοποιήσετε και να επενδύσετε τον εσωτερικό δυναμισμό σας, με σκοπό την επίτευξη των ερωτικών σας στόχων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Από εδώ και πέρα πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο. Και για εσάς η εποχή ήταν δύσκολη, αλλά τώρα προβλέπεται δυναμισμός και ερωτικό πάθος, επιβιβαστείτε στο πλοίο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σήμερα εξέρχεται από το δικό σας ζώδιο, για να συνεχίσει το ταξίδι της μέσα στο σύμπαν και να φιλοξενηθεί τελικά στον Υδροχόο χαρίζοντας και σε εσάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η μυθική θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, εισέρχεται τώρα στο δικό σας ζώδιο και καταλαβαίνετε από μόνοι σας τι σημαίνει το να ενωθεί η πλανητική έκφραση του έρωτα με τον επαναστάτη του ζωδιακού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε να ταξιδέψετε μέσα στον χρόνο νοερά και να αναζητήσετε την δύναμη που βρίσκεται μέσα σας, αξιοποιώντας τις έντονες αναμνήσεις, χωρίς όμως να στέκεστε στο παρελθόν, αλλά αρμενίζοντας στο μέλλον.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...