Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μείνετε συγκεντρωμένοι τώρα, διότι ευκαιρίες είναι πιθανότατο να εμφανιστούν, αλά εάν δεν βρίσκεστε σε επιφυλακή δεν θα καταφέρετε να τις διακρίνετε, ετοιμαστείτε λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Πρέπει να καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες. Τώρα θα καταφέρετε πολύ πιο εύκολα να καταφέρετε έναν τέτοιον στόχο. Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα καταφέρνετε αυτή τη στιγμή να έχετε αυτό που ζητάτε, απελευθέρωση από άγχη και ώθηση στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο ζώδιο των Ιχθύων καταφέρνετε να βρεθείτε σε πολύ πιο θετική πλευρά. Όπλο σας η φαντασία και η ανεπτυγμένη διαίσθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσπαθήστε να έρθετε σε μία επικοινωνία με τον εσώτερο εαυτό σας, διότι όπως φαίνεται έχει τώρα πολλά να σας πει, μιας και βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε μεταβατική φάση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μέσα από το εξάγωνό του με τον πλανήτη Ποσειδώνα σας θέτει έτοιμους για δράση προωθητική σε σχέση με πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μεγαλύτερες επιτυχίες προβλέπονται αυτή τη στιγμή, εάν αφήσετε και τον εαυτό σας πιο ελεύθερο ως προς αυτό. Δείξτε το τι πραγματικά είστε, μην φοβηθείτε να δράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είσαστε σε θέση να καταπολεμήσετε ορισμένε δύσκολες καταστάσεις από το ερωτικό σας παρελθόν, προχωρώντας σε αυτήν την φάση πιο μπροστά από ό,τι ίσως περιμένατε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Είσαστε κοντά σε κάποια ανανέωση και αυτό θα σας στηρίξει πάρα πολύ για να ξεκινήσετε πολύ πιο δυναμικά βήματα για την επίτευξη ουσιαστικών και υψηλότερων στόχων σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η γενικότερη αστρολογική κατάσταση σας επηρεάζει θετικά, καθώς σε αντίθεση με το τελευταίο διάστημα, σας δίνει την δυνατότητα της επιλογής: επιλέγετε εάν θέλετε να βρείτε διέξοδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχετε απ’ ό,τι φαίνεται κάνει ορισμένα βήματα προς την βελτίωση καταστάσεων. Εάν δεν αξιοποιήσατε έως τώρα όμως αυτές τις επιρροές, μην χάνετε άλλο χρόνο, χρειάζεται τόλμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με το εξάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα είσαστε πραγματικά έτοιμοι για πολύ ιδιαίτερες κινήσεις. Ακόμα και ο δύσκολος κόσμος του ερωτικού σας παρελθόντος είναι εφικτός στόχος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...