Μ' αρέσει που τσιμπάς…

Μ' αρέσει που τσιμπάς…
<p>…Γι αυτό σου κάνω πλάκα. Είσαι το τέλειο μωρό για τρολλάρισμα. Το αστείο είναι ότι το ξέρεις εν τω μεταξύ, αλλά αρνείσαι να το παραδεχτείς, γιατί νομίζεις πως κάτι τέτοιο σε καθιστά απευθείας βλαμμένο. Χαλάρωσε, σε καμία περίπτωση δεν είσαι ηλίθιος και κανένας δεν θα θεωρούσε για εσένα κάτι τέτοιο. Το κάθε άλλο μάλιστα! Οι γνώσεις σου, η έκφρασή σου, ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι καταστάσεις και προβλήματα, όλα αυτά δείχνουν προφανή ευφυΐα. Απλά τσιμπάς εύκολα σε πλάκες, τρολλαρίσματα, φάρσες και άλλες ανωριμότητες τέτοιου στυλ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι και ένας βασικός λόγος για τον οποίο είσαι τόσο γοητευτικός ώρες - ώρες. ναι, το σκληρό ορθολογικό σου περίβλημα με την άφθονη γνώση και την καλογυαλισμένη εμπειρική σκέψη είναι γοητευτικά στοιχεία, δε λέω, αλλά το ότι την τρως με κάθε τι μικρό φέρνει μια αθώα, γλυκιά ποιότητα στην προσωπικότητά σου. Γίνεσαι πιο προσιτός στα μάτια των άλλων και αυτό φυσικά δεν είναι κακό, απλά δείχνεις ότι δεν είσαι μόνο σκεπτικισμός και τίποτα άλλο, αλλά έχεις μια πιο ευάλωτη πλευρά.

Και να σου πω κάτι; Ναι, μπορείς να το πεις και βλακεία. Είσαι λίγο βλάκας ρε αδερφέ, τι να κάνουμε; Είσαι κοινωνικά ανάπηρος σε σχέση με το ακραίο χιούμορ. Όχι μόνο δεν είναι αρνητικό στοιχείο αυτό, αλλά είναι ο λόγος που εδώ και δύο χρόνια σε τρολλάρω και ακόμα δεν έχουμε χωρίσει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!