Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Τώρα έχετε την δική σας ευκαιρία να εκφράσετε πολύ πιο ώριμα και με περισσότερη βεβαιότητα, όλη την δύναμη και την αποφασιστικότητά σας, ανάγοντας τις κινήσεις σας σε άλλο επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είσαστε ευνοημένοι αν ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, με περισσότερη πλέον βεβαιότητα και σταθερότητα, παρόλο που η σταθερότητα θα αποτελέσει δευτερεύοντα στόχο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μένετε πολύ θετικοί και αυτό λέει πολλά, καταλαβαίνετε πως πρέπει πραγματικά να προσδώσετε μεγαλύτερη αξία σε ορισμένα χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα θεωρούσατε κατώτερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Μπορείτε να κάνετε νέες και ανανεωμένες κινήσεις οι οποίες σας βγάζουν τώρα από ορισμένα αδιέξοδα. Να είσαστε συντονισμένοι ακριβώς με ένα θετικό και δυναμικό κλίμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να βρίσκεται πλέον στον Υδροχόο, έχοντας αφήσει πίσω του τον Αιγόκερω, καταφέρνετε να αυξήσετε την θετική και επαναστατική σας πλευρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μπορείτε να προσθέσετε ένα βασικότατο στοιχείο τώρα στην συνολική συλλογιστική σας και αυτό είναι η αισιοδοξία . Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό θα αποδειχθεί αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αποφύγετε να μένετε σε μία αρνητική ψυχολογική θέση, από τι στιγμή που εμφανώς δεν υπάρχει κάτι να σας κρατάει σε αυτήν, απεγκλωβιστείτε, τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Τώρα μπορείτε περισσότερο από το προηγούμενο διάστημα να οδηγήσετε τον εαυτό σας σε μία απελευθέρωση από προσωπικές αγκυλώσεις. Αισθανθείτε την δύναμη στα χέρια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Κάντε την κίνηση που τόσο καιρό περιμένατε. Συνειδητοποιείτε ταχύτατα πως τα σχέδιά σας αλλάζουν, διότι ο τρόπος σκέψης σας είναι πλέον πολύ πιο επαναστατικός.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με τον ήλιο να απομακρύνεται από το δικό σας ζώδιο εισερχόμενος στον Υδροχόο και εσείς από την πλευρά σας θα νοιώσετε πιο άνετα αυτή τη στιγμή να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο ζεστός Ήλιος μόλις τώρα εισήλθε στο δικό σας ζώδιο, φεύγοντας και αφήνοντας πίσω του τον Αιγόκερω. Είναι η μεγάλη περίοδος, κατά την οποία αυξάνετε δύναμη, με στόχο να πάτε μπροστά στους ερωτικούς σας στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Οι νέες αστρολογικές συνθήκες έρχονται για να κάψουν από μέσα σας τις αμφιβολίες που πιθανότατα τελευταία σας βασάνιζαν. Να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...