Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσπαθήστε να κάνετε αντιληπτούς ορισμένους από τους στόχους σας. Ξέρετε, με τον πρέπον μέτρο, αλλά μην αποφεύγετε και τις πιο άμεσες κινήσεις, όταν μπορείτε να τις ξεκινήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η ισορροπία στις κινήσεις σας έγινε αρκετά φανερή το διήμερο. Όμως, θα πρέπει να περάσετε τώρα από την ισορροπία στην αύξηση της δύναμής σας. δεν λέμε ότι είναι εύκολο, βέβαια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Κάντε μία κίνηση που νοιώθετε πως πραγματικά λείπει από την συνολική σας στρατηγική. Προσπαθήστε λοιπόν αρμονικά να ξεκινήσετε την περεταίρω επένδυση των πράξεών σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Μπορείτε αν αξιοποιήσετε περισσότερες ευκαιρίες αυτή τη στιγμή. Πρέπει όμως να έχετε υπόψιν σας πως δεν έχετε και όλο τον χρόνο δικό σας, αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον Ήλιο, τον κυβερνήτη σας δηλαδή, να εισέρχεται τώρα στο ζώδιο του Υδροχόου, απομακρυσμένος πλέον από τον Αιγόκερω, καταφέρνει να σας δώσει επαναστατική διάθεση στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Καταφέρνετε να δείτε από την θετική πλευρά τις καταστάσεις και αυτό μεταξύ άλλων θα σας δώσει και ένα περισσότερο θάρρος και κουράγιο για τις κινήσεις σας από εδώ και πέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Συντονιστείτε με το θετικό κλίμα, το οποίο ζητά από εσάς ανανεωμένες και πολύ πιο δυναμικές και αποφασισμένες κινήσεις, αυτό είναι κάτι που έρχεται ύστερα από περίοδο ισορροπίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην κάνετε πίσω τώρα που τα πράγματα παίρνουν  τον δρόμο τους. Το ότι έχετε πραγματικά περισσότερη εύνοια στο να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας σύντομα θα φανεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Καταφέρνετε να εξηγήσετε πρώτα από όλα στον ίδιο σας τον εαυτό το ποιοι είναι οι ουσιαστικοί σας στόχοι και έπειτα να τους παρουσιάσετε μέσα από τις πράξεις σας στο πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε πως τώρα με τον Ήλιο στον Υδροχόο και εσείς καταφέρνετε να αυξήσετε και τον δυναμισμό σας, αλλά και την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντας επόμενα βήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Εισέρχεται τώρα ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο και μαζί με αυτόν κα εσείς εισέρχεστε σε μία κατάσταση ανανέωσης και πιο δυναμικών κινήσεων, που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε να αντιληφθείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια το πώς το πεδίο διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή. Πρέπει πλέον να αρχίσετε να λαμβάνετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...