Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018
<p>Κριός

Η σeξουαλική σας ενέργεια αυξάνεται. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να είναι καλό για την αγάπη σας. Ο αδέσμευτος Κριός θα αισθάνεται πιο μοναχικός και εκείνοι που βρίσκονται σε σχέση πιθανότατα δεν θα βρουν τον σύντροφό τους σε παρόμοια διάθεση. Από την άλλη πλευρά, αυτή η ενέργεια είναι πολύ βασική και πολύ ισχυρή, και αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να υποστηρίζεται πολύ καλά η υγεία σας, και αυτό δεν είναι άσχετο με τον έρωτα.

Ταύρος

Για κάποιο χρονικό διάστημα η αγάπη και η ερωτική ζωή είναι πολύ σημαντική για σας, αλλά, γενικά, δεν είναι τόσο χαρούμενη. Αυτό αρχίζει να αλλάζει τώρα, και αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μια καλή γεύση από αυτή την αλλαγή. Απόλαυσε την περίοδο! Θα είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος με πολλούς τρόπους. Τα μόνα προβλήματα θα προκύψουν από την οικογένεια, και σε ορισμένες περιπτώσεις, δυστυχώς, αυτό σημαίνει και τον/την μόνιμο/η σύντροφό σας.

Δίδυμος

Η τοποθέτηση των πραγμάτων στην κατάλληλη θέση τους είναι αυτό που θα ας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα. Αυτό το ενδιαφέρον θα επηρεάσει το σπίτι σας, την εργασία σας και την υγεία σας. Λέγοντας "πράγματα", φυσικά δεν μιλάμε για αντικείμενα, αλλά ναι, και τα αντικείμενα κυριολεκτικά, φαίνονται είναι επίσης ένας τρόπος για να ξεκαθαρίσετε σχέσεις, οπότε προσοχή, θα υπάρξουν θέματα μοιρασιάς.

Καρκίνος

Μια περίοδος ευχάριστη και πολύ πιο κοινωνική από τις προηγούμενες. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και αν δεν σκοπεύετε να κάνετε μια ανοιχτή ζωή. Ρίξτε μια καλή ματιά σε νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σας ή θα συναντήσετε online. Κάποιες γνωριμίες από αυτές μπορεί να γίνουν πιο σημαντικές για εσάς από ό, τι νομίζετε αμέσως.

Λέων

Η οικογένειά σας φαίνεται να υποστηρίζει την ερωτική σας ζωή, τις ανάγκες και τα όνειρα σας. Ή ίσως, ενεργεί υποστηρικτικά αλλά αισθάνεστε εσείς διαφορετικά. Δεν φαίνεστε να καταλαβαίνετε την υποστήριξη που λαμβάνετε με λόγια ή γεγονότα. Ν ασχοληθείτε με όλες σας τις σχέσεις, όχι μόνον τις ερωτικές, το σύμπαν θέλει να σας διδάξει κάτι.

Παρθένος

Μια πολύ ευχάριστη περίοδος από τις περισσότερες απόψεις θα είναι για εσάς αυτή η εβδομάδα, με την βοήθεια του Ερμή. Νιώθετε ευτυχισμένοι  και αισιόδοξοι. Οι φίλοι και οι γύρω σας δείχνουν την αγάπη, τη φροντίδα και τον θαυμασμό τους για εσάς. Η δραστηριότητα στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι πολύ επωφελής για την ερωτική ζωή σας ή την αυτοπροβολή. Τουλάχιστον θα είναι πολύ ευχάριστη. Υπάρχει μια αίσθηση "τερματισμού" που δεν είναι τόσο ευχάριστη, αλλά αυτό είναι ίσως το μόνο κακό πράγμα της περιόδου.

Ζυγός

Αυτή είναι μια κάπως ευχάριστη περίοδος. Τίποτα δεν είναι πολύ εντυπωσιακό, αλλά αισθάνεστε ικανοποιημένοι και ασφαλείς. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ισχυρή και ειδικά σε θέματα που αφορούν τη την ερωτική ζωή σας. Μπορεί να ονειρεύεστε λίγο περισσότερο για αυτά τα θέματα, αλλά καλό είναι αυτό.

Σκορπιός

Έχετε τα θεμέλια για μια πολύ καλή περίοδο αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα τελικά. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Οι αλληλεπιδράσεις σας με άλλους σας φέρνουν χαρά και σας βοηθούν να ονειρεύεστε ακόμα περισσότερο. Όλα αυτά είναι καλά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που αφορούν μια μόνιμη σχέση.

Τοξότης

Πιθανότατα να αισθάνεστε υπερβολικό άγχος, αλλά αρχίζετε να χαλαρώνετε. Χωρίς προφανή λόγο στις περισσότερες περιπτώσεις. Υπάρχουν κάποια καλά πράγματα που συμβαίνουν στην ερωτική ζωή σας, Έχετε επίσης μεγάλη μαγική δυνατότητα εκεί. Αυτό μπορεί να στηρίξει το αισιόδοξο συναίσθημα και να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο, αλλά πιθανόν να ανάψει τη θέλησή σας να δράσετε. Οι φόβοι και οι ελπίδες για το μέλλον έρχονται στο μυαλό σας συχνά αυτήν την εβδομάδα, χωρίς ιδιαίτερη τάξη.

Αιγόκερως

Νιώθετε πολύ μεγάλη ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις ιδέες και τα όνειρά σας. Το Ίντερνετ μπορεί να είναι ένας τρόπος για αυτό το σκοπό, αλλά προτιμάτε και τις ζωντανές επαφές. Αν είστε σε μια νέα σχέση, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή περίοδος για μια αλλαγή στην εικόνα ή τα σχέδιά σας. Τα σeξουαλικά όνειρά όμως της πραγματικής ζωής σας φέρνουν κάποια αίσθηση απογοήτευσης. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορεί να έχετε πολύ πιο ευχάριστα όνειρα.

Υδροχόος

Μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα στην σχέση σας, αλλά επίσης, κάποια μπορεί να βρουν τη λύση τους. Μπορεί να μην είναι αυτό που θα θέλατε, αλλά το καλό είναι ότι το πρόβλημα έχει τελειώσει. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ευχάριστη και αισιόδοξη. Η εύνοια σχετικά με τέτοια θέματα είναι πολύ ισχυρή για σας αυτήν την εβδομάδα.

Ιχθείς

Πρέπει να νιώσετε ελεύθεροι. Πρέπει να είστε ο εαυτός σας, να εκφράσετε τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε την καρδιά και τα όνειρά σας. Για όσους βρίσκονται σε μια σχέση αυτό το διάστημα, μια τέτοια τάση αυτοέκφρασης, είναι κάτι που υποστηρίζεται από το άλλο μισό σας. Για τους single, αυτό μπορεί πράγματι να σας φέρει το άλλο μισό που ψάχνετε. Όχι αμέσως, στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά θέτει τα θεμέλια. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια προσοχή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Κριός Οι σχέσεις είναι πολύ τυχερό πεδίο σήμερα. Γίνονται ακόμα πιο ευχάριστες καθώς προχωρά η εβδομάδα. Ο διαλογισμός και η...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/11 – 26/11/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/11 – 26/11/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/11 – 26/11/2017

Κριός Δεν ξέρετε πού να σταθείτε από τη χαρά σας! Κάτι νέο έχει παίξει και θέλετε να τελειώνετε με τις υποχρεώσεις και να αφιερωθείτε...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Κριός Μια δυναμική, ενεργή και ωφέλιμη περίοδος. Ειδικά για όλα τα θέματα που αφορούν την αγάπη. Όσο περισσότερο εργάζεστε σε αυτά τα...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Κριός Οι Κριοί νιώθετε και είστε απέραντα δυνατοί. Η εκπληκτική ενέργεια του Ήλιου με τον Δία, σας κάνει να νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Έχετε την δυνατότητα να δείτε τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία...